• NL
  • WIE
 

Neem deel aan onze wedstrijd en win 2 tickets voor de THUISdag

Maak kans op een van de twintig duotickets inclusief koeltas met lunchpakket voor de THUISdag 2017!

Op zaterdag 27 mei 2017 nodigen de THUIS-acteurs van de VRT je uit in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor hun jaarlijkse THUISDAG. Nog beter nieuws!
 
Met de Thuiswedstrijd van Wienerberger kan je voor die dag twee tickets winnen ter waarde van 25 euro elk. De duotickets dekken niet alleen de inkomprijs van 15 euro, maar leveren je ook een koeltas met lunchpakket ter waarde van 10 euro op. Om maar te zwijgen van de unieke kans om je favoriete Thuis-acteur of actrice te ontmoeten en een selfie met hem of haar te nemen.

Hoe deelnemen?

Wedstrijd Thuis
Wedstrijd ThuisHoeveel weegt deze pallet vol Wienerberger dakpannen, uitgedrukt in kilogram en gram?
Als vaste Thuisfan heb je ongetwijfeld al de pallet met Wienerberger kleidakpannen in het atelier van de klusjesploeg De Kabouters opgemerkt. Rond die pallet draait de Thuiswedstrijd van Wienerberger.
 
De wedstrijdvraag luidt namelijk: hoeveel weegt die pallet vol Wienerberger dakpannen, uitgedrukt in kilogram en gram?
 
Alles gewikt en gewogen? Dan kan je deelnemen via onderstaand formulier. Doe dat wel voor middernacht 18 mei, want op dat ogenblik sluiten we de digitale antwoordbus en kijken we alle antwoorden na.

Hoe worden de winnaars bepaald?

De 20 deelnemers die het juiste gewicht het meest benaderen, winnen elk twee tickets ter waarde van 25 euro elk. Als twee of meer mensen hetzelfde antwoord hebben gegeven, krijgen de deelnemers die het snelst hebben gereageerd voorrang. Wacht dus zeker niet langer dan nodig om je antwoord te deponeren.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Alle winnaars worden op vrijdag 19 mei via e-mail verwittigd dat ze gewonnen hebben en vinden de felbegeerde tickets later in hun postbus.
Hun namen worden ook gepubliceerd op de Facebook pagina van Wienerberger.

Neem hier deel aan onze wedstrijd!

terug naar boven