• NL
  • WIE
 

Andere opleidingen en infosessies

Maak kennis met ons aanbod opleidingen en infosessies waarvan Wienerberger partner is. Opleidingen worden regelmatig geupdate!

Conceptueel ontwerpen met metselwerk

IE-net
IE-net opleidingen
De cursus wil de ontwerper inzicht geven in het gebruik van metselwerk als volwaardig constructie-element. Het doel is om na de cursus optimaal alle capaciteiten van metselwerk te kunnen benutten en zo te komen tot een kostenoptimaal ontwerp. Daarbij komt zowel de stabiliteit, de brandweerstand, de akoestische en thermische eigenschappen als de milieu-impact van het metselwerk aan bod maar ook hoe de verschillende eisen met elkaar interageren in een metselwerkconstructie.
 
 

NAV S-peil - Kent u het S-peil, van toepassing vanaf 2018?

Opleiding bouwunie
Opleiding bouwunie
De bouwschil is cruciaal bij elke energiezuinige renovatie. Tijdens deze infosessies willen we hierop dieper inzoomen. De uitdagingen zijn niet min. Als aannemer dient u de strengere isolatie-eien te verzoenen met de esthetische verwachtingen van uw klant.
  • 02/10 Brouwerij Rodenbach
  • 03/10 Brouwerij Huyghe
  • 10/10 Brouwerij De Hoorn
  • 11/10 Brouwerij De Koninck
 
Voor? Kostprijs? Inschrijven? Meer info?
Algemene aannemers, bouwbedrijven, sleutel-op-de-deur, ruwbouwbedrijven, schrijnwerkers, dakdekkers, gevelrenovatiebedrijven en andere bouwprofessionals De avonden zijn gratis Inschrijven via www.bouwunie.be/activiteiten Wannes Staelens, 050 47 46 66, wannes.staelens@bouwunie.be
 
 
 

BIM op ieders maat!

Opleiding NAV
Opleiding NAV
Tijdens deze NAV infoavond doorbreken we graag het taboe dat BIM enkel van toepassing is bij 'grote' architectenkantoren of projecten. Daarom focussen wij ons op de integratie van BIM bij kleinschalige architectenkantoren. Zo komen architecten Pieter Vandewalle en Ruben Van de Walle van Studio V2 en ir.-architect Bert Nijs van Archibeta hun ervaringen met u delen.
  • 26/09 Waregem
  • 28/09 Leuven
  • 5/10 Duffel
 
Voor? Kostprijs? Inschrijven?
Exclusief voor architecten, ingenieurarchitecten, interieurarchitecten en hun medewerkers. NAV-leden en AiNB-leden komen gratis. Niet leden betalen 20 euro aan de ingang. Inschrijven via http://www.nav.be
 
 
terug naar boven

Democenter

Onze democenters: