• NL
  • WIE
 

Privacy Statement

De bescherming van uw privacy en gegevens is erg belangrijk voor Wienerberger. Wij besteden er dan ook de nodige aandacht aan in onze bedrijfsvoering.

In dit statement informeren we u over de gegevens die Wienerberger verzamelt wanneer u onze website bezoekt en voor welk doel Wienerberger die gebruikt:

 

1. Klantgegevens

Als u zich aanmeldt op de Wienerberger site of één van de mini-websites, een nieuwsbrief, informatie of geschenkbon aanvraagt of deelneemt aan een wedstrijd, verzamelen we de door u vermelde gegevens, zoals naam, bedrijfsnaam, e-mail en interesses. We gebruiken deze informatie om u service te bieden of u de gevraagde documentatie of nieuwsbrief te sturen. Met uw toestemming gebruiken we deze gegevens om u, per post of e-mail, interessante informatie over Wienerberger te sturen.

Uiteraard kunt u te allen tijde uw toestemming intrekken, door eenvoudigweg een e-mail te sturen naar info@wienerberger.be waarin u vermeldt dat u niet langer informatie van ons wenst te ontvangen.

Daarnaast kan u ook te allen tijde uw gegevens nazien, en ze desgewenst laten aanpassen. Ook in dit geval stuurt u een e-mail naar info@wienerberger.be.

 

2. Doorgeven persoonlijke gegevens

In geen geval zal Wienerberger uw gegevens doorgeven aan derden of derden toegang tot uw gegevens verstrekken. Uw gegevens worden enkel door organisaties en bedrijven van de Wienerberger groep of door derden die door ons gemachtigd zijn gebruikt voor reclame of service-opdrachten. Het spreekt vanzelf dat deze derden de gegevens enkel in het kader van die bepaalde opdracht mogen gebruiken, en de gegevens niet voor eigen doeleinden mogen gebruiken of ze aan anderen mogen doorgeven.

 

3. Technische gegevens

Als u onze website bezoekt registreert onze webserver de gebruikelijke technische aansluitingsgegevens die anoniem gebruikt worden als basis voor het verzamelen van statistieken over bezoekersgedrag, zodat we continu de gebruiksvriendelijkheid van onze website kunnen verbeteren.

 

4. Links

Dit Privacy Statement geldt enkel voor onderhavige website van Wienerberger België.

 

5. Hotjar

De Wienerberger website maakt gebruik van de HotJar Analyse en Feedback tool. HotJar analyseert hoe bezoekers onze website gebruiken en geeft ons feedback daarover. Zo geeft HotJar Wienerberger een totaalbeeld en laat het ons toe om onze website visueel te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

 

HotJar verzamelt of verstuurt geen persoonlijke informatie (persoonlijk identificeerbare informatie). We gebruiken HotJar enkel voor het vastleggen / registreren van het sitegebruik en het analyseren van de manier waarop de bezoekers zich gedragen op een compleet anonieme basis. De verzamelde informatie bestaat uit muisklikken, muisbewegingen, scrollen en niet-identificeerbare persoonlijke informatie die bezoekers invoeren op onze website. Daarnaast wordt ook informatie over uw browser (type, versie, schermresolutie, etc …), basisinformatie over de bezoeker (IP-adres, taal, tijdzone) en data omtrent muisbewegingen, klikken, scroll acties en toetsencombinaties verstuurd en opgeslagen in HotJar. Toetsencombinaties inzake wachtwoorden zijn gemarkeerd als “gevoelig” en worden nooit opgenomen of verstuurd doorheen het netwerk. Persoonsgegevens worden niet verstuurd of ontvangen. HotJar maakt bovendien gebruik van verschillende diensten gepubliceerd door derde partijen zoals Google Analytics en Optimizely. Deze diensten verzamelen mogelijks informatie verstuurd door de browser als onderdeel van de webpagina, zoals bv. cookies of uw IP-adres. Voor meer informatie over hoe Google Analytics of Optimizely uw data verzamelen, verwijzen wij u naar hun privacy policy te bekijken. Privacy Policy van Google Analytics en Optimizely. Voor meer informatie over HotJar’s Privacy Policy ga naar: www.hotjar.com/privacy.

 

U kan ervoor kiezen om de HotJar tool te blokkeren op: www.hotjar.com/opt-out

 


Meer vragen?

Als u meer vragen heeft of meer informatie wenst over de door ons verzamelde gegevens, stuur dan een brief of een e-mail aan Wienerberger België. We behandelen uw vragen zo snel mogelijk.

terug naar boven