Agora Agaatgrijs
Referentie met Agora Agaatgrijs

Slanke keramische lei Bellus voortaan ook beschikbaar in agaatgrijs

Wie zweert bij de klare lijn, weet de slanke en lichte keramische lei Bellus van Koramic ongetwijfeld te appreciëren. Met deze keramische lei en de bijhorende hulpstukken krijgt u immers een dak dat visueel in één strakke lijn doorloopt.

Door de uitbreiding van het kleurenpalet met agaatgrijs beschikt de Bellus nu over nog meer troeven. Voortaan is de keramische lei beschikbaar in een kameleontisch spectrum aan tinten dat reikt van antraciet mat over agaatgrijs tot natuurrood en terra bruin.

Duurzaam, ook in kleur

De keramische lei Bellus is kleurvast dankzij het engobeproces. Een fijne, matte deklaag wordt vastgebakken in de klei. Dat levert een esthetisch veel verfijnder en ook een duurzamer resultaat op dan een gecoate afwerking. De ademende en kleurvaste engobelaag is bestand tegen krassen en UV-licht.

Duurzaamheid zit de Bellus trouwens in het DNA. De keramische lei wordt vervaardigd met lokale en recycleerbare grondstoffen en legt een minimale claim op onze leefomgeving. Dat wordt gestaafd door het strenge natureplus milieulabel.
 

Pluimgewicht met punch

De Bellus keramische lei is verrassend dun en licht van gewicht. Daarmee leent ze zich zowel voor renovaties, dikwijls met behoud van de bestaande dakstructuur, als voor nieuwe woningen met een hedendaagse vormgeving.

Ondanks haar pluimgewicht heeft de Bellus dezelfde eigenschappen als ‘gewone’ keramische kleidakpannen inzake vorst- en brandbestendigheid, vormvastheid, levensduur, waterdichtheid en chemische stabiliteit. Een charmante dakparel met onverwacht veel punch dus.

Vind verdelers in uw buurt

Map of dealers