• NL
  • WIE
 

Eco-brick nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren

De gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte krijgt nog meer uitstraling

Eco-Brick Atlas
Eco-Brick Atlas Cipolat architecture - Brussel

De gekende Eco-brick, geliefd bij (ver)bouwers die zweren bij een sprekende gevel en een grotere energiezuinigheid, biedt nu nog meer esthetische troeven dankzij de introductie van diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel.

Het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn

Eco-Brick Atlas
Eco-Brick Atlas Cipolat architecture - Brussel

De Eco-brick hoeven wij u niet meer voor te stellen. Deze gevelsteen is lichter en 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt daardoor minder ruimte in. Daardoor beschikt u over meer ruimte om te isoleren of meer woonruimte. Heel interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde. Om levenslang een mooie winst op uw energiefactuur te boeken, hoeft u geen binnenruimte op te offeren of een extra dikke wand te creëren.

 

De Eco-brick is niet alleen smaller maar ook lichter. Daardoor is er minder energie nodig voor het transport. Bovendien wordt de gevelsteen in het nieuwe kleurengamma lokaal vervaardigd met plaatselijke grondstoffen. Daardoor is kiezen voor de Eco-brick ook een keuze voor een gezonder leefmilieu. Ook biedt de lichtere steen voor de plaatser een groter gebruiksgemak.

 

Maar kiezen voor de Eco-brick is voor alles kiezen voor een woning met een sterke uitstraling. Met de introductie van de nieuwe kleuren is een Eco-brick beschikbaar voor elke stijl en voor elk gewenst kleurenpallet.

Speciale Batibouw actie: Win uw gratis Eco-brick gevel

Eco-Brick Atlas
Eco-Brick Atlas Tek7architecten - Antwerpen

Naar aanleiding van Batibouw introduceert Wienerberger een nieuwe reeks Eco-brick gevelstenen en organiseert de fabrikant van hoogwaardige keramische bouwmaterialen en concepten ook een wedstrijd waarbij u uw gratis Eco-brick gevel kunt winnen.

 

Geïnteresseerd?

Kom dan zeker langs op stand 309 in hal 5 van Brussels Expo.

 

terug naar boven