• NL
  • WIE
 

Batibouw actie: win uw gratis Eco-brick gevel

Naar aanleiding van Batibouw introduceert Wienerberger een nieuwe reeks Eco-brick gevelstenen en organiseert ook een wedstrijd waarbij u uw gratis Eco-brick gevel kunt winnen.

De gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte krijgt nog meer uitstraling

De gekende Eco-brick, geliefd bij (ver)bouwers die zweren bij een sprekende gevel en een grotere energiezuinigheid, biedt nu nog meer esthetische troeven dankzij de introductie van diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel. Meer weten? Klik hier.

Wil u kans maken op een gratis Eco-Brick gevel?

Eco-brick banner klein NL
Eco-brick banner klein NL

Bezoek ons dan op Batibouw en doe mee aan onze wedstrijd. Deelnemen is eenvoudig! Kom naar onze Batibouw stand 309 in hal 5 en geef het antwoord op 2 wedstrijdvragen en een schiftingsvraag.

 

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en bekend gemaakt op de Wienerberger website en Facebook pagina vóór 31 maart 2014.

 

Het wedstrijdreglement kunt u hieronder downloaden.

Bovendien kan uw bezoek aan Wienerberger op Batibouw u tot 325 € opleveren!

Als Kandidaat-(ver)bouwer kunt u bij een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw een geschenkbon per productgroep ontvangen.

Deze drie productgroepen zijn Koramic kleidakpannen, Terca & Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. U ontvangt de geschenkbon in ruil voor enige informatie aangaande uw voorkeuren voor de producten van Wienerberger. Deze geschenkbonnen geven na effectieve aankoop, recht op een ristorno van maar liefst 125 € op kleidakpannen, 125 € op gevelstenen en 75 € op kleiklinkers!

 

Een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw kan dus tot 325 € ristorno opleveren.

 

Batibouw, Brussels Expo, 20/02/2014 – 02/03/2014, hal 5, stand 309

terug naar boven