• NL
  • WIE
 

Kleiklinkers voor huis en tuin en bestrating

Trendline

Trendline kleiklinkers zijn uitermate geschikt voor opritten, terrassen …

Hoe de Trendline collectie gemaakt wordt

Trendline Atlas kleiklinkers
Trendline kleiklinkers
Westerwald klei verrijkt met minerale pigmenten vormt de basis van de Trendline kleiklinkers. Deze kleiklinkers worden gemaakt volgens het strengpersproces. Dit betekent dat de klei in lange, bezande streng wordt geperst en vervolgens op maat versneden. Het resultaat is een strakke, effen textuur.

Topkwaliteit en keurmerken

Zoals u van Wienerberger gewoon bent, garanderen we topkwaliteit. De Trendline kleiklinkers hebben dan ook een aantal keurmerken en kwaliteitslabels.
  • Prestatieverklaring (DoP)
  • CE-markering
  • Benor kwaliteitskeurmerk

Getrommelde kleiklinker

Getrommelde kleiklinkers vs Ongetrommelde kleiklinkers
Trendline kleiklinkersTrendline Trion Getrommeld vs Ongetrommeld
De Trendline kleiklinkers zijn getrommeld. Daardoor krijgt u de indruk dat het gerecupereerde kleiklinkers zijn. Het resultaat is een verweerde, karakteristieke retro look. Van twee kleurvarianten zijn er ook ongetrommelde varianten beschikbaar. Door de kleiklinkers niet te trommelen behouden de kleiklinkers hun strakke lijnen waardoor men, in tegenstelling tot hun getrommelde varianten, een eerder moderne en rechtlijnige vormgeving bekomt.
 
In het overzicht hieronder ziet u welke kleiklinkers getrommeld zijn en welke niet.

Verschillende varianten van de Trendline kleiklinker

Kleiklinkerformaat
 
Getrommeld
Ongetrommeld
Als u een duidelijker overzicht wilt op de verschillende varianten van de Trendline kleiklinkers, kunt u de folder hieronder downloaden. U bent ook altijd welkom in onze ‘kleiklinkertoonparken’ van onze showrooms.
terug naar boven