• NL
  • WIE
 

Kleiklinkers voor huis en tuin en bestrating

Nieuws & events

Passaqua

Wienerberger introduceert Passaqua, de waterpasserende kleiklinker

In het marktsegment van hoogwaardig bestratingsmateriaal was er vraag naar kleiklinkers voor een waterdoorlatende verharding. Passaqua werd ontwikkeld door Wienerberger en zorgt ervoor dat water lokaal kan infiltreren in de bodem.

meer ›

Trendline Reno

Een oprit in kleiklinkers.

Ga voor een oprit in kleiklinkers! Niet alleen oogt een oprit met kleiklinkers zeer mooi, het is bovendien zeer duurzaam, kleurvast en eenvoudig in onderhoud. Wienerberger beschikt over een ruim aanbod kleiklinkers in verschillende kleuren en formaten.

meer ›

Kleiklinkerpark Londerzeel

Kleiklinkertoonpark te Londerzeel en Kortrijk

Onze showroom in Londerzeel heeft nu ook, net zoals in Kortrijk, een kleiklinkertoonpark. Bouwers, verbouwers en bouwprofessionals kunnen er steeds terecht om kennis te maken met de vele mogelijkheden en creatieve toepassingen van kleiklinkers. In ideale omstandigheden dan nog, want het kleiklinkertoonpark ligt helemaal in openlucht.

meer ›

Nieuw Administratief Centrum te Houthalen-Helchteren

NAC Houthalen: een duurzame toekomst met keramische bouwmaterialen

Op het voormalige mijnterrein bouwde de gemeente Houthalen-Helchteren een administratief centrum dat op termijn streeft naar een CO2-reductie van 90%. Symbolisch voor die ambitie is de futuristische blauwe toren volledig bekleed met Koramic tegelpannen, die niet alleen uitkijkt op de omgeving, maar ook vooruitblikt op de toekomst. Het uitkijkpunt werd het ‘oog van van Daubechies’ genoemd, naar de vermaarde wiskundige Ingrid Daubechies die geboren werd in de gemeente.

meer ›

terug naar boven

Wienerberger Kleiklinkers
TERCA kleiklinkers

Producten Zoekmachine Terca Kleiklinkers