• NL
  • WIE
 

Bezoek ons op BIS en recupereer tot € 325 op uw aankopen!

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op BIS. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen.

Bezoek de Wienerberger stand op de BIS beurs en ontdek ons uitgebreide assortiment aan bakstenen, dakpannen, kleiklinkers en binnenmuurstenen.
Breng een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS en vraag uw geschenkbon!
Als fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen geven wij u er een overzicht van ons uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.
 

U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Ontvang tot 325 euro na aankoop van uw Wienerberger bouwmaterialen
Vraag uw geschenkbon aan en krijg tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!
Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten uw voorkeur genieten. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geeft de geschenkbon recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.
 
Een geschenkbon geldt voor diverse productgroepen: voor Koramic kleidakpannen, voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en voor Wienerberger kleiklinkers.
  • Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.
 
Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.
 
 
 
BIS beurs
Flanders Expo
6-14 oktober 2018
stand nr. 1403
terug naar boven