• NL
  • WIE
 

Bezoek Wienerberger op BIS en recupereer tot 325 euro!

Hectic Gesmoord
Hectic Gesmoord Kleidakpan: Koramic Tegelpan Plato blauw gesmoord
Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op BIS. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. Wienerberger, fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen, geeft u een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.

U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Blauw-rood Gesinterd
Blauw-rood Gesinterd

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden waarin wordt gepeild aan welke producten u de voorkeur geeft. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.

 

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers. Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro. Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel. Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald. Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.

BIS-beurs

Flanders Expo

08/10/2016 – 16/10/2016

stand 1324

terug naar boven