• NL
  • WIE
 

Licht golvend dak

Deze Koramic kleipannen hebben een overlapping die het dak een licht golvend uitzicht geeft. Dit wordt ook een ‘wel’ genoemd. In de licht golvende categorie dakpannen vindt u 6 collecties.

Stormpan

Stormpan - het meest voorkomende dakpanmodel

In de volksmond nog wel eens de Pottelbergse Stormpan genoemd. De licht golvende dakpan die duizenden Belgische daken siert.

meer ›

Panne

Panne - een kleidakpan voor elke bouwstijl

Voor elke bouwstijl en elk bouwproject: van dakrenovatie tot nieuwbouw. Een veelzijdige dakpan met perfecte afwerking.

meer ›

L15

L15 - duurzame en budgetvriendelijke dakpan

Een gemakkelijk verwerkbare, middelgrote kleidakpan met een elegant uitzicht voor een competitieve prijs. Dat is de L15 dakpan van Koramic.

meer ›

Alegra

Alegra 10 (TE en SE) - voor een snelle en economische plaatsing van uw dak

Slechts een tiental dakpannen nodig per vierkante meter. Dat betekent een fikse besparing op de plaatsingskosten dankzij de Alegra 10.

meer ›

Jura Nova

Jura Nova - praktische kleidakpan voor snelle plaatsing

Dankzij de perfecte technische afwerking is de Jura Nova van Koramic een heel betrouwbare en snel te plaatsen keramische dakpan.

meer ›

Tradiva natuurrood+

Kleidakpan Tradiva: overal thuis

Sterallures heeft de Tradiva kleidakpan ondanks haar naam niet, verbluffende eigenschappen des te meer. Ze wordt wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Waarom? Omwille van haar variabele kop- en zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is. Omwille van haar lichte golving, die aansluit bij alle mogelijke dakvormen. Omwille van de variatie aan uitvoeringen, perfect voor een rijk gamma aan architectuur met als gemeenschappelijk trekje een vleugje nostalgie.

meer ›

Standard

Standard - de kleidakpan die tegen een stootje kan

Deze typische renovatiedakpan heeft twee markante goten en opstaande ribben, wat de kleidakpan van Koramic een grote breuksterkte bezorgt.

meer ›

Mega

Mega - megagrote Muldenpan voor snelle dakdekking

Met de herkenbare ‘goten’ behoort deze kleidakpan tot de familie van de Muldenpannen. Het grote formaat garandeert snelle en economische plaatsing.

meer ›

terug naar boven

Collectie ontdekken?

Ontdek de collecties in onze toonzaal:

Nood aan meer inspiratie?

Ontdek Innovate.in.architecture: