• NL
  • WIE
 

Oude Pottelbergse Pan 451 - voor een rustiek, historisch ogend dak

De oude holle kleidakpan met de looks van verweerde dakpannen maar met de kwaliteit en garanties van nagelnieuwe keramische dakpannen.

De charme van oude dakpannen met de kwaliteit van nieuwe

Oude Pottelbergse
Oude Pottelbergse
Voor een rustieke architectuur of de kenmerkende cottagestijl was u vaak aangewezen op recuperatie dakpannen. Maar recuperatie dakpannen zijn niet zo eenvoudig te vinden en  zijn ze doorgaans een stukje duurder. Net omdat ze zo schaars zijn.
 
Daarnaast bent u bij gebruikte dakpannen niet zeker van de kwaliteit terwijl u bij nieuwe Oude Pottelbergse 451 kleidakpannen de kwaliteit en de 30 jarige garantie van nieuwe Koramic kleidakpannen krijgt. Tenslotte is de plaatsing van recuperatie dakpannen doorgaans ook duurder en het gaat trager doordat er minder hulpstukken en technische afwerking voorzien is dan bij nieuwe keramische dakpannen.
 
Wilt u een historisch ogend dakvlak? Dan is voor u de Oude Pottelbergse Pan 451 de ideale keuze omwille van de garantie op kwaliteit, maat- en vormvastheid en het financiële voordeel.
 

Historisch van vorm, veelzijdig van kleur

Oude Pottelbergse pan 451 blauw gesmoord
Pottelberg Oude Pottelbergse pan 451 blauw gesmoord
De vorm van de Oude Pottelbergse Pan is geïnspireerd op de Oude Boomse Pan. Deze typische S-vormige kleidakpannen die door hun golvend profiel reeds decennia lang populair zijn in Vlaanderen. U ziet ze dan ook nu nog vaak liggen op daken van oude hoeves, landhuizen en begijnhoven.
 
Het volledige kleurengamma van de Oude Pottelbergse Pan 451 omvat 5 varianten. Opvallend binnen dat aanbod zijn de blauw gesmoorde en de verweerde “Vieilli” uitvoeringen.
 

Tip: combineer met tegelpannen

Combinatiemogelijkheden met Koramic kleidakpannen
Combinatiemogelijkheden met Koramic kleidakpannenDaken: Oude Pottelbergse pan 451 vieilli blauw gesmoord & Tegelpannen Patrimoine Aléonard
Tegelpannen worden vaak gebruikt voor de afwerking van daken met Oude Pottelbergse 451 dakpannen. Zo vaak zelfs, dat we binnen de Koramic gamma’s tegelpannen van Pottelberg (301, Plato, Rustica) en Aleonard reeds een kleur voorzien hebben die kan gebruikt worden in combinatie met de Oude Pottelbergse Pan 451.

Extra voordelen van de Oude Pottelbergse Pan 451

Oude Pottelbergse pan 451 vieilli blauw gesmoord
Pottelberg Oude Pottelbergse pan 451 vieilli blauw gesmoord
  • Uitgebreid gamma hulpstukken
  • Verweerde look, kwaliteit van nieuwe dakpannen
  • Natureplus ecolabel
  • BENOR kwaliteitskeurmerk
  • Vorm- en maatvast
  • Weerstand tegen buigen
  • 30 jaar garantie op vorstbestandheid
  • Waterondoorlatend
  • Combineerbaar met tegelpannen
 
Voor inspiratie en meer informatie over de unieke Oude Pottelbergse Pan 451: bekijk of download de folder hieronder. U vindt er ook meer voordelen van de Oude Pottelbergse 451 dakpan tegenover recuperatie dakpannen.
 
terug naar boven