• NL
  • WIE
 

Tegelpan 301 - de veelzijdige dakpan voor een strak ogend dak

De Tegelpan 301 van ons merk Koramic bevat een uitgebreid aanbod aan kleuren.

De architectuur die u wilt

Tegelpan
Tegelpan
De veelzijdigheid van de Tegelpan 301 dakpannen betekent dat u ze kunt gebruiken voor eender welke architectuur. Van doorgedreven modern tot traditioneel of rustiek. Bovendien is deze kleipan uiterst geschikt voor het uitvoeren van speciale dak- en gevelaccenten, zoals erkers, portieken, dakkappellen … Wilt u een monolitisch geheel creëren en hetzelfde materiaal in dak en gevel gebruiken? Dit kan perfect met de Tegelpan 301.
Bij renovatie worden tegelpannen vaak gebruikt ter vervanging van strodaken. Ook uiterst geschikt voor boogdaken of gevelbekleding.

Unieke combinatiemogelijkheden

L15 matzwart
L 15 matzwartL15 dakpan mat zwart in combinatie met Tegelpan 301 Blauw gesmoord
Dankzij het brede aanbod kleuren is het mogelijk om de Koramic Tegelpan 301 te combineren met andere collecties dakpannen. Een voorbeeld: doorgaans komt het goedkoper uit om grotere dakpannen te leggen, omdat de dakdekker dan sneller vooruit gaat. U kunt dus de grotere vlakken bedekken met bijvoorbeeld de Stormpan 44 en de moeilijkere stukjes zoals een dakkapel afwerken met de Tegelpan 301.

De keuze van de dakdekker

Dakdekkers werken graag met de Tegelpan 301 en daar is een concrete reden voor: de doorlopende bevestigingsrib: een doorlopende ophangingsneus langs de achterkant van de dakpan. Ze waarborgen niet enkel een goede en snelle plaatsing, maar zijn ook een hulpmiddel bij het plaatsen van verzaagde pannen rond kielgoten, noordbomen en bij het afwerken van dakdoorbrekingen.

Extra pluspunten van de Tegelpan 301

Tegelpan 301 blauw gesmoord
Pottelberg Tegelpan 301 blauw gesmoord Gevel: Terca Iluzo Pagus Grijs-Zwart
- Prestigieuze ecolabel ‘natureplus’ voor de Tegelpan 301 natuurrood en blauw gesmoord
- 30 jaar garantie op vorstbestandheid, incl. vervangingskosten
- BENOR kwaliteitskeurmerk: garandeert uitzicht, maat- en vormvastheid, buigweerstand, ondoorlatendheid en vorstbestandheid
- Ook mogelijk voor ronde daken
- Geschikt voor gevelbekleding
- Geglazuurde kleipannen die extra beschermd zijn tegen algen en mossen
- Duurzaam: productie van eigen bodem in onze Pottelberg productiesite

Het ruimste kleurenpalet

Pottelberg Tuile plate 301 mix
Pottelberg Tuile plate 301 mix
De Koramic Tegelpan 301 is beschikbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. Extra tip: probeer eens een Tile mix door verschillende kleuren te combineren!
 
 
Wilt u nog wat meer informatie en inspirerende foto’s?
Download dan gerust de folder als PDF hieronder. Er staan ook suggesties bij voor kleurencombinaties, zeker eens kijken.
 
terug naar boven