• NL
  • WIE
 

Soorten Koramic Dakpannen

Een kleidakpan kiest u op basis van 2 aspecten: enerzijds het visuele en anderzijds de technische eigenschappen. De technische aspecten overlegt u best met uw dakdekker. Want een aantal factoren, zoals dakhelling en latafstand, spelen een belangrijke rol bij uw keuze van keramische dakpannen. Over de visuele aspecten kunt u uiteraard volledig zelf beslissen! Ontdek wat u moet weten om een kleidakpan te kiezen.

Wat moet ik weten om dakpannen te kiezen?

De technische eigenschappen van keramische dakpannen zijn belangrijk bij het maken van een keuze. Maar die bespreekt u best met uw dakdekker. Zo spelen bijvoorbeeld de latafstand en de minimale dakhelling een belangrijke rol bij dakrenovaties.

Als particulier komt het er vooral op neer om te kiezen hoe uw dak er moet uitzien. Wilt u een hellend dak met een golvend uitzicht of eerder een vlak uitzicht? Welke kleuren wilt u? Mogen uw nieuwe dakpannen er wat verweerd uitzien of liever blinkend nieuw?

Dit zijn allemaal vragen waar u een antwoord op vindt in de twee artikels hieronder. We geven ook een woordje uitleg bij de verschillende mogelijkheden in onze product zoekfilter.

meer ›

Eigenschappen voor pro’s

Om het kiezen van keramische dakpannen voor u als bouwprofessional gemakkelijker te maken, voorzien we hier wat extra uitleg over de technische aspecten. Deze uitleg is opgedeeld op basis van de verschillende functies in onze zoekfilter. Op die manier is alles herkenbaar eenmaal u de zoekfilter gebruikt.
Uiteraard mag u ook altijd contact opnemen met onze technische hulplijn.

meer ›

terug naar boven