• NL
  • WIE
 

Wat moet ik weten om dakpannen te kiezen?

De technische eigenschappen van keramische dakpannen zijn belangrijk bij het maken van een keuze. Maar die bespreekt u best met uw dakdekker. Zo spelen bijvoorbeeld de latafstand en de minimale dakhelling een belangrijke rol bij dakrenovaties.

Als particulier komt het er vooral op neer om te kiezen hoe uw dak er moet uitzien. Wilt u een hellend dak met een golvend uitzicht of eerder een vlak uitzicht? Welke kleuren wilt u? Mogen uw nieuwe dakpannen er wat verweerd uitzien of liever blinkend nieuw?

Dit zijn allemaal vragen waar u een antwoord op vindt in de twee artikels hieronder. We geven ook een woordje uitleg bij de verschillende mogelijkheden in onze product zoekfilter.

Vlak - licht golvend en sterk golvend uitzicht

Modellen

Om de keuze van uw keramische dakpan van ons merk Koramic te vergemakkelijken, hebben we de modellen verdeeld over 3 categorieën: van een vlak over een licht golvend tot een golvend dak.

meer ›

Koramic Tegelpan 301 mix

Oppervlaktebehandeling keramische dakpannen

Onze kleidakpannen verkrijgen hun kleur door gebruik te maken van diverse manieren waarbij de dakpan wordt behandeld of gebakken. Alle Koramic keramische dakpannen dragen de 30 jaar garantie.

meer ›

terug naar boven