• NL
  • WIE
 

Tools en hulpstukken voor pro's

Van onderdakfolies en hulpstukken tot opleidingen. Of u nu een dakdekker, architect of doe-het-zelver bent, deze overzichtspagina hebben we gemaakt om u de nodige tools en hulpstukken aan te bieden voor het vlot dekken van een dak met keramische dakpannen.

regenwatercalculator

Bereken hoeveel u bespaart dankzij onze regenwatercalculator

Regenwater opvangen en in huis gebruiken heeft tal van voordelen. Naast het ecologische, is er ook een financieel voordeel. Onze ‘regenwatertool’ is de ideale manier om online uw mogelijke besparing te berekenen.

meer ›

Fleece

Fleece onderdakfolies

Om een dak met Koramic keramische dakpannen volledig weer- en winddicht te maken, kunt u rekenen op de Fleece onderdakfolies. Deze onderdakfolies zijn specifiek ontworpen om te combineren met onze Koramic kleidakpannen. In het eerste artikel op deze pagina vindt u een overzicht met de belangrijkste verschillen tussen de Fleece onderdakfolies.

meer ›

Eengezinswoning te Gent

Verankering van Koramic keramische dakpannen

Het vastmaken van keramische kleidakpannen is een technisch aspect bij de plaatsing van de dakdekking. De nauwkeurigheid van het vastnagelen of schroeven van de dakpannen is cruciaal om een stevig en duurzaam dak te plaatsen. Daarom geven we hier extra uitleg over de regelgeving rond verankering van kleidakpannen, een tool om te berekenen (verankeringsmodule) en een overzicht van de hulpstukken.

meer ›

Plaatsing Bellus

Verwerkingsadviezen

Van de minimumsectie voor een panlat tot de perfecte plaatsing van een Velux dakvlakvenster, hier vindt u concreet advies om keramische dakpannen, hulpstukken en andere elementen vlot te verwerken. Bekijk ook zeker eens de pagina met instructievideo’s. In die video’s laten we in detail zien hoe u Koramic kleidakpannen plaatst van de eerste tot de laatste stap. U vindt er de volledige plaatsingsvideo, maar ook stap-per-stap-fragmenten.

meer ›

KoraTech

Technische hulpstukken voor het plaatsen van Koramic kleidakpannen

Uw werk als dakdekker zo soepel mogelijk laten verlopen, dat is één van de doelstellingen van ons merk Koramic. Daarom ontwikkelden we een breed gamma aan technische hulpstukken om onze keramische dakpannen te plaatsen.

meer ›

Opleidingen voor dakdekkers en aannemers bij Wienerberger

Opleidingen voor het plaatsen van keramische daken

Wienerberger voorziet heel wat opleidingen voor het plaatsen van keramische daken met Koramic producten, waarvan een aantal gratis opleidingen.

meer ›

Nieuwsletter Wienerberger

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste Koramic producten, hulpstukken, tools en meer. Als u zich inschrijft via onderstaand formulier voor de Koramic nieuwsbrief, krijgt u altijd de meest up-to-date informatie en mist u zeker niets!

meer ›

terug naar boven