• NL
  • WIE
 

Fleece Maxi

Dé capillaire folie met extra hoge UV-stabiliteit voor gebruik bij gevelbekleding met open voeg en speciaal voor daken met recuperatiepannen.

Fleece Maxi
Fleece Maxi

Fleece Maxi is een 2-lagig PU-gecoat polyestervlies met dubbele geïntegreerde kleefstrook. Deze folie kan gebruikt worden als regenscherm bij alle verluchte gevelconstructies met open voegen tot maximaal 50 mm en een aandeel van maximaal 40% van de totale geveloppervlakte. Zelfs slagregen en poedersneeuw worden hiermee buiten het isolatieniveau gehouden.

 

Omwille van haar hoge UV-stabiliteit is Fleece Maxi ook uiterst geschikt als onderdakfolie bij recuperatiepannen. Die laten ter hoogte van de overlappingen meestal veel zonlicht door.

De folie wordt standaard geleverd met een dubbele geïntegreerde kleefstrook voor een perfect winddichte afwerking en wordt met een minimale overlapping van 10 cm geplaatst.

 

Fleece Maxi voert het vocht snel en veilig af en beschermt zo de gevel- en dakconstructie. Bij verwerking van het materiaal moet men rekening houden met de van toepassing zijnde normen, de technische voorschriften en de werkinstructies van Koramic.

 

Wanneer men de folie gebruikt als onderdakfolie onder recuperatiepannen, moet ook Nail-tape Butyl nageldichtingsband onder de tengellatten voorzien worden. De regendichtheid van recuperatiepannen kan immers niet gegarandeerd worden.

terug naar boven