• NL
  • WIE
 

Fleece Plus

Dé capillaire onderdakfolie met hoge dampdoorlatendheid voor een compleet weer- en winddicht Koramic dak.

Fleece Plus
Fleece Plus

Fleece Plus is, vergeleken met andere capillaire onderdaken, uiterst dampdoorlatend en heeft door zijn polyestervlies aan de achterzijde de mogelijkheid om eventueel condensatievocht probleemloos op te nemen en af te voeren naar buiten.

 

Bovendien biedt Fleece Plus door zijn dubbele geïntegreerde kleefstrook de mogelijkheid om het onderdak gemakkelijk winddicht af te werken. De afwaterende overlappen worden hierdoor regen- en winddicht, wat de energieprestatie van de isolatie ten goede komt.

 

Bovendien is het product door de monolithische PU-coating duidelijk beter bestand tegen temperatuurschommelingen en UV-stralen dan traditionele onderdakfolies. De folie houdt prima stand bij klimatologische veranderingen.

 

De Fleece Plus beantwoordt in alle opzichten aan de vooropgestelde eisen van het WTCB:

• De regendichtheid van het dak tijdelijk verzekeren en het water afvoeren naar de goot

• De stofdichtheid van het dak verbeteren

• De winddichtheid van het dak verzekeren en bijgevolg het risico op luchtstromen achter of doorheen de isolatielaag beperken

• Het afdruppelen van eventueel condenswater (door absorptie) beperken, of liefst voorkomen. Het WTCB geeft dan ook de voorkeur aan een zeer dampdoorlatend en capillair onderdak, aangezien deze eigenschappen het risico op inwendige condensatie beperken en het drogen bevorderen.

terug naar boven