• NL
  • WIE
 

Democenter Londerzeel

Ons democenter te Londerzeel is door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (FVB) erkend als opleidingscentrum.

Opleidingen in het democenter te Londerzeel
Opleidingen in het democenter te Londerzeel

Voor diverse opleidingen kunnen cursisten in ons democenter terecht in Londerzeel. Deze ruimte, gelegen naast onze showroom aan de A12 in Londerzeel, biedt een oppervlakte van ca 770 m² en is uitgerust met de nodige voorzieningen.

 

Het democenter te Londerzeel werd ook als opleidingscentrum erkend door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (FVB). Dit betekent dat Wienerberger opleidingen kan geven aan aannemers en/of dakdekkers (arbeiders die behoren tot het Paritair Comité 124). Het FVB betaalt een deel van de loonkost (15 €/uur/arbeider) van deze arbeiders terug aan de werkgever wanneer de opleiding tijdens de werkuren vallen. Let wel: dit is enkel van toepassing voor arbeiders, niet voor de werkgevers.

 

De FVB - erkende opleiding dient aangevraagd te worden door het bedrijf van de arbeider die de opleiding wenst te volgen. Daartoe dient het aannemers- of dakdekkerbedrijf een speciaal aanvraagformulier in te vullen van het FVB dat zij kunnen verkrijgen bij het FVB of bij Wienerberger.

 

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via opleidingen@wienerberger.com of via 056/249 627

 

terug naar boven