• NL
  • WIE
 

Dossier Batibouw

Het is bijna weer zo ver! De grootste bouwbeurs van ons land, ook Wienerberger zal weer van de partij zijn. Maak kennis met onze thema's en innovaties.

Bezoek onze showroom te kortrijk of londerzeel en ontdek onze renovatieoplossingen

Renoveer nu nog makkelijker met Wienerberger

Het renoveren van woningen is een stijgende trend, zeker met de betonstop zal dit nog belangrijker worden in de toekomst. Om beter te renoveren (BENoveren) heeft Wienerberger een aantal interessante oplossingen ontwikkeld!

meer ›

Batibouw Demo

Nieuwe technieken & tools voor professionals

Wienerberger lanceert een droog plaatsingsysteem. Bezoek ons tijdens de professional days en ontdek de live demo van deze nieuwe toepassingen.

meer ›

Architectuur

Maak uw stijlkeuzes met meer collecties, formaten & kleur-opties

Wienerberger, dat is uw unieke mix van gevelstenen tot kleiklinkers. Uw woning, uw thuis, die verdient zijn eigen unieke styling of make-over. Met de vele collecties, kleuren en formaten zorgt Wienerberger voor uw unieke woning.

meer ›

WienerbergerWall

Maak kennis met de #WienerbergerWall en win een citytrip voor twee

Wie met bouw- of renovatieplannen naar Batibouw afzakt, last gegarandeerd een stop in op de stand van Wienerberger in hal 5. Daar vind je immers een schat aan informatie, praktische tips en concrete keramische bouwoplossingen. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, organiseert Wienerberger naar jaarlijkse gewoonte een ludieke wedstrijd. Thema van dit jaar: Maak kennis met de #WienerbergerWall en win een citytrip voor twee.

meer ›

Batibouw Cashback

Tot 325 Cashback (en meer verrassingen ter plaatse)

Kiezen voor keramische bouwmaterialen zoals gevelstenen, kleiklinkers of dakpannen is een duurzame keuze! Wist u dat keramische bouwmaterialen wel tot 125 jaar lang mee gaan? Om uw keuze te vereenvoudigen geven we bovendien tot 325 euro cashback op uw aankoop van keramische bouwmaterialen van Wienerberger.

meer ›

terug naar boven