• NL
  • WIE
 

Dossier Batibouw

Het is bijna weer zo ver! De grootste bouwbeurs van ons land, ook Wienerberger zal weer van de partij zijn. Maak kennis met onze thema's en innovaties.

Batibouw bedankt Merci

Dit was Batibouw 2018!

Batibouw is voorbij. Het was een fantastische beurs waar we jullie allen mochten verwelkomen met onze nieuwe producten, innovaties en onze wedstrijd waar nog lang over zal gesproken worden.

meer ›

Bezoek onze showroom te kortrijk of londerzeel en ontdek onze renovatieoplossingen

Renoveer nu nog makkelijker met Wienerberger

Het renoveren van woningen is een stijgende trend, zeker met de betonstop zal dit nog belangrijker worden in de toekomst. Om beter te renoveren (BENoveren) heeft Wienerberger een aantal interessante oplossingen ontwikkeld!

meer ›

Batibouw Demo

Nieuwe technieken & tools voor professionals

Wienerberger lanceert een droog plaatsingsysteem.

meer ›

Architectuur

Maak uw stijlkeuzes met meer collecties, formaten & kleur-opties

Wienerberger, dat is uw unieke mix van gevelstenen tot kleiklinkers. Uw woning, uw thuis, die verdient zijn eigen unieke styling of make-over. Met de vele collecties, kleuren en formaten zorgt Wienerberger voor uw unieke woning.

meer ›

WienerbergerWall

Maak kennis met de #WienerbergerWall

Wie met bouw- of renovatieplannen naar Batibouw afzakt, last gegarandeerd een stop in op de stand van Wienerberger in hal 5. Daar vind je immers een schat aan informatie, praktische tips en concrete keramische bouwoplossingen. Thema van Batibouw 2018: Maak kennis met de #WienerbergerWall en win een citytrip voor twee.

meer ›

terug naar boven