• NL
  • WIE
 

Come see us at Batibouw!

We zijn er opnieuw bij met Batibouw editie 2019, de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers. We geven je alvast een kort overzicht van wat je bij ons kan verwachten.

Nieuw, nieuw, nieuw!

WienerbergerWall
WienerbergerWall
Batibouw is het moment om onze nieuwe producten en oplossingen de wijde wereld in te sturen. Kom al dat nieuws in primeur ontdekken op onze Wienerberger stand centraal in hal 5. Met onze #WienerbergerWall kan je onze stand alvast niet onopgemerkt voorbijlopen.

#WienerbergerWall

We zullen weer aanwezig zijn met onze fantastische #WienerbergerWall. Dus mocht je deze hilarische experience vorig jaar gemist hebben, dan krijg je nu een herkansing. Fun verzekerd.

Geschenkbonnenactie

Koester je concrete bouw- of renovatieplannen? Vergeet dan zeker niet om je geschenkbon aan te vragen op onze stand. Al wat je daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten jouw voorkeur genieten.
 
Als je achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs. Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers. Op kleidakpannen krijg je een ristorno van maar liefst 125 euro. Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel. Bij de aankoop van kleiklinkers, krijg je met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.
 
Daarmee wordt een bezoek aan onze stand op Batibouw wel erg lucratief, want in totaal kan het jou tot 325 euro ristorno opleveren.

Win een actief weekend in de natuur

Bovendien maakt iedereen die een geschenkbon aanvraagt op onze stand ook kans om een Bongobon te winnen voor een actief weekend in de natuur met zijn twee. Dit onder het motto: Leef gezonder zodat je nog jaren en jaren en jaren en jaren kan genieten van je dakpannen en je bakstenen van Wienerberger!
 
Je vindt ons op Batibouw van 21 februari tot en met 3 maart in hal 5, stand nr. 309 (21 en 22 februari voorbehouden voor bouwprofs).
terug naar boven