• NL
  • WIE
 

Kom naar Batibouw, vraag er uw geschenkbon en win een weekend!

Onze geschenkbonactie is terug! Koestert u bouw- of renovatieplannen? Ga dan langs bij de Wienerberger stand en ontvang een geschenkbon waarmee u tot 325 euro terugbetaald krijgt na effectieve aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers. Bovendien maakt u meteen ook kans op een van de 3 weekends in de natuur voor twee. Lees hieronder hoe u dat voordeel krijgt.

Wat krijgt u?

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal, goed voor 325 euro:
  • Op kleidakpannen betalen wij u maar liefst 125 euro terug;
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is dat ook 125 euro;
  • Bij aankoop van kleiklinkers krijgt u 75 euro terugbetaald.
Dus een bezoek aan de Wienerberger stand wordt dan wel erg lucratief, want dat kan u tot 325 euro ristorno opleveren.
 
Wat kan het u bijkomend opleveren?
Als u op de Wienerberger stand enkele korte vragen beantwoordt over welke producten uw voorkeur genieten, kunt u meteen deelnemen aan een exclusieve wedstrijd met als hoofdprijs een actief weekend in de volle natuur. Eigenlijk moeten we zeggen: hoofdprijzen, want er zijn in totaal drie Bongobons te winnen. Gegarandeerd een boost voor uw conditie.

Wat moet je doen?

Geschenkbonactie
Geschenkbonactie
Afspraak dus op de Wienerberger stand centraal in hal 5, voor een boost van uw conditie én van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet! Of, om tijd te winnen, kan u de geschenkbon alvast op voorhand invullen en op Batibouw afwerken.

Preregistreer hier

Registreer u vooraf via het formulier hieronder. U ontvangt uw persoonlijke code waarmee u op onze Batibouw stand in hal 5 de geschenkbon kan afwerken.
 
Op voorhand registreren en code ontvangen
Uw privacy wordt met respect behandeld!
Velden met een * zijn verplicht in te vullen
 
Met uw persoonlijke code, die u ontvangt bij het invullen van bovenstaand formulier, kan u op onze stand de korte vragenlijst invullen, de wedstrijdvraag voor de wedstrijd en meteen de geschenkbon ontvangen. Zo wint u tijd én geld!
 
terug naar boven