• NL
  • WIE
 

Metropolis: slanke en plaatsbesparende Terca bakstenen

Meer ruimte voor isolatie met deze kleurrijke Eco-brick baksteen.

Metropolis
MetropolisMetropolis
Door het unieke formaat is de Metropolis gevelsteen perfect voor strakke en gelijnde gevels. De baksteen is langer (24 centimeter) en minder hoog (4 centimeter) dan een klassieke gevelsteen. Daarnaast is ook de diepte van de steen een sterk punt van deze kwalitatieve Terca baksteen. Met 6,5 centimeter in plaats van de gemiddelde 9 centimeter houdt u extra isolatie- of woonruimte over. De Metropolis gevelsteenreeks is dan ook een belangrijk element in ons Eco-brick aanbod.
 
Cementering op de steen
 
U kunt kiezen uit maar liefst 8 kleurtinten. En binnen elke kleur zijn er nog subtiele kleurverschuivingen, wat uw gevel dynamischer maakt. Dit komt omdat we cementeren op de steen. Door dat proces is de steen bovendien glad tot licht ruw. De afgeronde hoeken geven de gevel een extra dimensie.

De 8 kleuren van de Metropolis gevelsteen:
 
 

De brug tussen gisteren en morgen
 
Valt er u iets op aan de namen van de 8 kleuren? Die verwijzen naar de verschillende onderdelen van een Romeinse villa. En dat is geen toeval. Vooral door het formaat van de steen, doet het denken aan zowel klassiekere architectuur, als aan de architectuur van de toekomst.


Enkele voordelen op een rij:
  • Uniek formaat
  • Eco-brick : meer isolatie- of woonruimte
  • Extra dynamisch door kleurverschuivingen (dankzij cementering op de steen)

Klik onderstaande afbeeldingen open om een idee te krijgen van hoe uw gevel er zou kunnen uitzien met de Metropolis gevelsteen van ons gevestigde merk Terca. In de brochure onderaan (pdf) vindt u nog een meer gedetailleerde uitleg.

Interessante links / brochure:

Metropolis gevelstenen:

terug naar boven

Onze collecties:

Neem zeker even de tijd om de andere collecties te ontdekken.