Caracterra: strakke vormgeving met traditionele uitstraling

  • Ruige look door hoge temperaturen
  • Harmonieuze aardetinten
  • Stoer en toch rustiek
  • Gebruiksklaar voor wildverband
  • Ruim gamma formaten

De ruige look met toch een strakke vorm en traditionele uitstraling geven deze Terca baksteen een stoer karakter.

Wie bakstenen zoekt voor een architectuur die zich onderscheidt en toch in harmonie blijft met de omgeving, heeft ze gevonden. Het bakproces verloopt iets anders dan bij de meeste andere gevelstenen van ons kwaliteitsmerk Terca, in die zin dat de hogere temperaturen in de ovens zorgen voor de typerende ruige look.

Aangezien we hier spreken over een onbezande strengperssteen, blijft het uitzicht ervan toch nog strak. Maar daar stoppen we niet. We brengen bewust rustieke accenten aan. Tel al deze elementen op en u begrijpt waarom we spreken over een gevelsteen met een stoer karakter.

Natuurlijke tinten

Voor het kleurenpalet hebben we gekeken naar de natuur. De Caracterra bakstenen zijn verkrijgbaar in lichte en donkere aardse tinten. Hierdoor gaat een gevel met deze bakstenen harmonieus op in de omgeving, ondanks de unieke uitstraling.
 

Technisch hoogstandje

Met de Caracterra gevelstenen leveren we een baksteen aan waarmee u alle kanten op kunt. Traditioneel metselen, dunmetselen of verlijmen; het kan allemaal. Sommige bakstenen uit deze collectie leveren we zelfs gebruiksklaar voor verwerking in wildverband.

Caracterra gevelstenen zijn ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De Agita en Hectic varianten zijn standaard verkrijgbaar in het traditionele WF- en WFD-formaat. De Colorada in M50. De Caracterra Hectic is standaard als steenstrip verkrijgbaar (andere tinten zijn verkrijgbaar op aanvraag). 

Alle documenten over Caracterra

Download voorbereiden ... Download alles (2)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca en Desimpel oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Bezoek onze showroom