Gevelstenen als interieuraccent

Gevelstenen krijgen vaak nog de associatie met de buitenkant van de woning. Dat een gevelsteen echter niet alleen mooi oogt aan de buitenkant van de gevel, maar ook in het interieur, daarvoor zorgen enkele gewaagde architecten die buiten de lijntjes durven te kleuren!

Esthetische accenten

Gevelstenen zorgen voor een esthetisch en ruw accent in de woning. Het breekt de ruimte en zorgt voor een originele look & feel van uw woning. 

Zorgen over verlies aan binnenruimte? Dankzij de steenstrips (ca. 22 mm) kunt u vrij eenvoudig en zonder veel plaatsverlies en werk een accent in uw woning maken.
 

De buitengevel doortrekken naar de binnenkant

Door de buitengevel door te trekken naar de binnenkant van de woning creëert men een ruimtelijk gevoel. Voor deze woning is de gevel zelf doorgetrokken naar een vloer van kleiklinkers in de gang. Dit zorgt ervoor dat alles als één geheel overkomt.

Laat uw creativiteit dus niet inperken en ga voor opvallende accenten of voor een loft-stijl of een landelijke stijl, zoals in het één-programma THUIS waarbij de muur in “De Withoeve” bezet is met gevelstenen. Maak kennis met onze collecties gevelstenen om uw woning een originele toets te geven.

Zo wordt uw huis, uw droomhuis!

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt