• NL
  • WIE
 

Photo gallery

Ontdek de vele mogelijkheden met Terca gevelstenen collecties van Wienerberger. Blader door deze fotoreeksen en laat u inspireren.

Een gevel is zoals de omslag van een boek: het geeft een idee van wie of wat erachter schuilt. Van hip en trendy tot een eerder klassieke gevel. U wilt er dan ook zeker van zijn dat u altijd blij bent om thuis te komen en mensen te verwelkomen. Daarom biedt Wienerberger verschillende soorten gevelstenen aan.

Misschien hebt u al een stijl in gedachten, zoals een moderne en tijdloze gevel met een hedendaagse look. Of net eerder iets rustiek zoals een gevel in hoevestijl. Misschien een cottage of een Spaanse gevel? Of wat dacht u van een gevel in pastoriestijl?Daarom hebben we deze uitgebreide fotoreeksen voorzien van Wienerberger projecten met Terca gevelstenen. U kunt zoeken via de naam van de baksteen of via categorieën.
Meer informatie (bestekteksten, technische fiche, textuurgenerator, ...) over de gevelsteen kan u terug vinden op de detail pagina van het product via de productzoeker.

TERCA Gevelstenen
Kies of zoek uw gevelsteen op naam:

Producten Zoekmachine Terca gevelstenen