• NL
  • WIE
 

Gevelstenen als interieuraccent.

Gevelstenen krijgen vaak nog de associatie met de buitenkant van de woning. Dat een gevelsteen echter niet alleen mooi oogt aan de buitenkant van de gevel, daarvoor zorgen enkele gewaagde architecten die buiten de lijntjes durven kleuren!

Esthetische accenten

Wasserstrich Special Zwart
Wasserstrich Special Zwart
Gevelstenen zorgen voor een esthetisch en ruw accent binnen de woning. Het breekt de ruimte en zorgt voor een orginele look & feel van uw woning.
 
Zorgen over verlies aan binnenruimte?
Dankzij de steenstrips (ca. 22 mm) kan u vrij eenvoudig en zonder veel plaatsverlies en werk een accent in uw woning maken.

De buitengevel doortrekken naar de binnenkant

Milosa Hoornbloem
Milosa HoornbloemSTUDIOLO architectuur
Door de buitengevel door te trekken naar de binnenkant van de woning creëert men een ruimtelijk gevoel. Voor deze woning is de gevel zelf doorgetrokken naar een vloer van kleiklinkers in de gang. Dit zorgt ervoor dat alles als één geheel weerspiegelt.
Neem deel aan de Wienerberger THUIS wedstrijd en win één van de drie gratis duotickets voor de THUISreis
Win één van de drie gratis duotickets voor de THUISreis
Laat uw creativiteit dus niet beperken en ga voor opvallende accenten of voor een loft-stijl of een landelijke stijl zoals in het één-programma THUIS waarbij de muur in “De Hoeve” bezet is met gevelstenen. Maak kennis met onze collecties gevelstenen om uw woning een originele toets te geven.
 
Zo wordt uw huis, uw droomhuis!
terug naar boven

TERCA Gevelstenen
Kies of zoek uw gevelsteen op naam:

Producten Zoekmachine Terca gevelstenen