• NL
  • WIE
 

Iberia gevelsteen: vurig authentiek

Keramische gevelstenen mogen weer blaken van dynamiek, levenslust en kleur. Kijk maar naar de nieuwe gevelsteencollectie Iberia van Wienerberger. Met zijn expressieve textuur, individuele karakter en passionele kleurenpalet prikkelt deze handvormgevelsteen alle zintuigen.

Een steen om te voelen

Iberia
Iberia
Als handvormsteen positioneert de Terca Iberia collectie zich in een eeuwenoude ambachtelijke traditie. De minder strakke vormen en hoeken verrijken een gevel met diepte en beleving. De sinteringen op het oppervlak van de steen geven de gevel tastbaar karakter.

Een steen om te zien

Keramische stenen komen tot leven in en door het vuur. Dat valt duidelijk af te lezen van de Iberia die scherp stelt op de traditionele, aangenaam warme baksteenkleurnuances oranje en rood. Ideaal voor architectuur met pit en temperament.

Een steen om te smaken

De Iberia is geen gevelsteen voor lauwe compromissen, maar gaat voluit voor een rijke, ronde smaak. Hij vormt de aangewezen keuze voor bouwheren die houden van robuuste gevels met sprekende tinten en scherpe contrasten tussen licht en donker. Voorbehouden voor bouwheren met lef!
 
De Iberia gevelstenen zijn beschikbaar in Waalformaat (± 210x100x50 mm) in 5 donkerrode, rode en oranje kleurnuances: Iberia Catalunya, Navarra, Andalucia, Asturia en Galicia.
terug naar boven

TERCA Gevelstenen
Kies of zoek uw gevelsteen op naam:

Producten Zoekmachine Terca gevelstenen