• NL
  • WIE
 

Imperium bakstenen nu ook beschikbaar in Iluzo formaat

Flexibiliteit troef met vernieuwde baksteencollectie Imperium.

Imperium gevelstenen
Imperium bakstenen voortaan beschikbaar in Iluzo formaat
De Imperium  collectie is toegesneden op maat van fijnproevers. Het kaleilaagje waarmee de steen is afgewerkt, geeft gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint. Want naast het lange, smalle Romeinse formaat is de pas vernieuwde  collectie voortaan ook verkrijgbaar in het Iluzo formaat.

Gewoon gemetseld, verlijmde look

Gevelstenen in Iluzo formaat hebben een uitholling in hun legvlak. Daardoor kan de metselaar ze verwerken met een gewone mortellaag van 12 mm, maar hebben zij toch het uitzicht van een verlijmde gevelsteen. Een eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en een stevige allure vallen daarmee perfect samen. Magic!

+ vier kleuren: twee keer winst

Door de uitbreiding met de Imperium collectie komen er in het Iluzo aanbod meteen vier nieuwe kleuren bij. Het nieuwe Imperium omvat namelijk naast de Albius en Flavius met hun lichte, intense tinten ook de Notus en Nerus. Met hun middengrijs respectievelijk donkergrijs scala aan kleurtoetsen sluiten die twee laatste gevelstenen nauw aan bij de actuele architectuurtrends. Een regelrechte aanrader als uw gevel wat magie mag herbergen.
BIS beurs
Flanders Expo
7-15 oktober 2017
stand nr. 1403
terug naar boven

TERCA Gevelstenen
Kies of zoek uw gevelsteen op naam:

Producten Zoekmachine Terca gevelstenen