• NL
  • WIE
 

Kleiklinkers voor huis en tuin en bestrating

Tools

Maak gebruik van onze handige tools voor het opzoeken van referentieadressen of referentiefoto's, berekenen van het aantal kleiklinkers, het opzoeken van verdelers of gebruik onze textuur generator.

Referentie adressen en Photo gallery
Zoek referentie adressen en bezoek de photo gallery van onze Wienerberger kleiklinkers
Ga zelf op pad en ontdek inspirerende realisaties. Hier vindt u de adressen van openbare plaatsen bij u in de buurt die gerealiseerd werden met Wienerberger kleiklinkers.
Op zoek naar inspiratie voor uw eigen project? 
Blader dan even door de referentiefoto's onze uitgebreide photo gallery waarin u tal van inspirerende voorbeelden vindt van tuinpaden, opritten, openbare pleinen,... die uitgevoerd werden met Wienerberger kleiklinkers.
 
Textuurgenerator en hoeveelheidscalculator
Maak uw eigen kleiklinkertextuur met de textuurgenerator of bereken hoeveel kleiklinkers u nodig heeft met onze hoeveelheidscalculator
Uw project levensecht visualiseren? Genereer hier uw Wienerberger kleiklinkers textuur. Een schatting maken van hoeveel kleiklinkers u nodig zal hebben? Maak hier gebruik van onze handige hoeveelheidscalculator.
 
Technische informatie en Terca verdelers
Zoek de technische karakteristieken op in onze technische fiches of vind de verdelers van onze kleiklinkers bij u in de buurt
U zoekt de technische gegevens van onze kleiklinkers? 
Download de technische fiche van de gewenste kleiklinker via onze kleiklinkerzoeker.
Op zoek naar  verdelers van onze kleiklinkers in uw buurt? De meeste handelaars in bouwmaterialen verkopen het Wienerberger gamma. Klik hier voor de dichtsbijzijnde verdeler.
 
terug naar boven