• NL
  • WIE
 

Begeleiding opstart werf

Gratis begeleiding bij werfopstarten met Porotherm Dryfix, Porotherm Lijm-Systeem, PLS Lambda en Façatile

Krijg gratis begeleiding bij uw werfopstart met Porotherm Dryfix
Begeleide werfopstart Porotherm Dryfix

Voor een vlot bouwproces voor de aannemer of de dakdekker is de opstart van de werf een cruciale gebeurtenis. Om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen, organiseert Wienerberger op aanvraag gratis werfopstarten voor:

Porotherm Dryfix

Krijg gratis begeleiding bij uw werfopstart met Porotherm Dryfix
Begeleide werfopstart Porotherm Dryfix
Bij werfopstarten van Porotherm Dryfix wordt de aanzet van de bouw begeleid door echte specialisten van Wienerberger. Zo wordt er een volledige demonstratie van het stappenplan doorlopen (opstart, waterkering, opgaand metselwerk, opkuis,...) en wordt er de nodige aandacht geschonken aan een goede en efficiënte uitvoering tijdens een oefensessie waarbij de aannemer zelf de handeling kan aanleren.

Porotherm Lijm-Systeem / PLS Lambda

Verlijmde verwerking met Porotherm lijmblokken
Verlijmen van Porotherm binnenmuurstenen
Bij deze werfopstarten wordt de aanzet van de bouw begeleid door echte specialisten van Wienerberger. Zo wordt er bij de opstart van een werf met Porotherm Lijm-Systeem of PLS Lambda binnenmuurstenen bijzondere aandacht besteed aan het verzagen van de binnenmuurstenen, het aanmaken van de speciale lijmmortel, het correcte gebruik van de rolbak,...

Façatile

Façatile
Gevelrenovatie met Façatile kleipan
Bij een Façatile werf wordt er dan weer aandacht besteed aan de correcte plaatsing van de Façatile kleipannen en de hulpstukken, de correcte verzaging van de kleipannen,...

Door deze specifieke begeleiding wordt een vlotte opstart en verder verloop van de werf gegarandeerd.

 

Voor meer informatie en/of reservatie van een werfopstart, gelieve contact op te nemen via opleidingen@wienerberger.com of via 056/249 627.

terug naar boven