• NL
  • WIE
 

2013

Productie Wienerberger fabriek Tessenderlo

Limburg Win(d)t NV produceert groene stroom voor Wienerberger

Windmolen van Limburg win(d)t NV op bedrijfsterrein van Wienerberger in Tessenderlo produceert groene stroom voor eigen verbruik van het bedrijf.

meer ›

Fleece Premium

Koramic Fleece Premium

Een goede, blijvend duurzame dakopbouw vergt een aangepaste onderdakfolie. Dat geldt des te meer voor flauw hellende daken. Daarom presenteert Wienerberger op Batibouw Koramic Fleece Premium, een gloednieuwe onderdakfolie met hoge dampdoorlaatbaarheid, bedoeld voor daken met een helling vanaf 10°.

meer ›

Jury meeting Wienerberger Brick Award 2014

Wienerberger Brick Award 2014

De internationale Wienerberger Brick Award wordt sinds 2004 om de twee jaar toegekend aan enkele pareltjes van moderne en innovatieve architectuur in baksteen. Ook dit jaar werden internationale architectuurcritici en –journalisten gevraagd om bijzondere bakstenen constructies in te dienen voor de Wienerberger Brick Award 2014.

meer ›

4 efficiënte oplossingen

Alle oplossingen voor gevelrenovatie in een handige tool

Een schat aan informatie en inspiratie voor gevelrenovatie.

meer ›

Façatile

4 nieuwe kleuren geven de vlakke Façatile kleipan nog meer panache

De Façatile kleipan van Wienerberger, fabrikant van hoogwaardige keramische bouwmaterialen en concepten, blijkt een schot in de roos. Bouwheren vallen massaal voor de vlakke Koramic kleipan die een strakke, hedendaagse gevelafwerking mogelijk maakt, zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. Wienerberger maakt de toepassingmogelijkheden nu nog interessanter door de introductie van vier gloednieuwe kleuren: aubergine gesmoord, siena rood, zand grijs en terra bruin.

meer ›

Trendline Astra

Nieuw in het kleiklinker gamma van Wienerberger: keramische tegels

Wienerberger voegt een nieuwe variant toe aan haar uitgebreid gamma kleiklinkers: de keramische tegel. Deze gebakken tegel biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel huis, tuin en openbare bestrating.

meer ›

terug naar boven