• NL
  • WIE
 

Renovatie

Renoveren is investeren. U streeft dus naar het beste rendement. Dat krijgt u met de renovatieoplossingen van Wienerberger. Een grondige en correcte renovatie resulteert in een blijvende waardevermeerdering. Uw woning krijgt het cachet dat ze verdient. Met goede oplossingen bespaart u vanaf dag één op de facturen voor onderhoud, energie en waterverbruik.

Plannen om uw woning te renoveren? Maak dan kennis met de verschillende renovatieoplossingen van Wienerberger.Bekijk zeker ook onze "Tips en weetjes" en de renovatiecases met onze oplossingen.

Renovatieoplossingen

Renovatie oplossingen

Bouwheren hebben renovatieplannen om uiteenlopende redenen: behoefte aan bijkomende ruimte, een energiezuinigere woning, betere geluidsisolatie.... Een doordachte materiaalkeuze is daarbij van doorslaggevend belang. De renovatieoplossingen van Wienerberger voor dak & gevel kunnen u alvast inspireren.

meer ›

in de kijker

In de kijker

Renovatieprojecten met de oplossingen van Wienerberger in de kijker.

meer ›

Mijn BENOVATIE

Mijn BENOVATIE

Volg jouw ideale BENOvatietraject op www.mijnBENOvatie.be

meer ›

Tips

Tips & weetjes

Belangrijke Tips en Weetjes voor als u gaat renoveren.

meer ›

Gids

Renovatietips in de renovatiegids

Renovatieplannen? De Wienerberger renovatiegids staat boordevol tips en informatie om van uw renovatie een geslaagd project te maken!

meer ›

Blog

Renovatieblog

Volg de Wienerberger renovatieblog en krijg een betere kijk op renovatie en hoe renovatiewerken voor mooiere én energiezuinige woningen zorgen.

meer ›

Inspiratie

Renovatie inspiratie

Laat je inspireren door enkele renovatieprojecten met Wienerberger bouwmaterialen.

meer ›

terug naar boven