• NL
  • WIE
 

Renovatieblog

Volg de Wienerberger renovatieblog en krijg een betere kijk op renovatie en hoe renovatiewerken voor mooiere én energiezuinige woningen zorgen.

Blog
BlogBlog
Via een blog over renovatie volgen we bij Wienerberger enkele renovatieprojecten (in Leuven, Mechelen en Spiere). Ons doel is meer inzichten verwerven om nog betere producten te maken en betere projecten uit te bouwen. Maar we willen deze kennis niet voor onszelf houden en laten u met plezier mee kijken hoe renovatieprojecten verlopen. ​

Inzichten voor nog betere renovatiewerken

Mechelen
Renovatieproject Mechelen voor en na
We hebben deze blog aangemaakt om met u onze inzichten te delen en om zelf bij te leren als toonaangevende producent van keramische bouwmaterialen.
 
We streven naar nieuwe inzichten in de effecten van een doorgedreven schilrenovatie op het wooncomfort en het energieverbruik. Tegelijk zal duidelijk worden welke luchtdichtheden mogelijk zijn, ook hoe en in welke mate bouwknopen kunnen worden aangepakt. De derde doelstelling is een beter zicht krijgen op de financiële analyse van de werkzaamheden, met oog voor de stapsgewijze verbetering van het E-peil en de rentabiliteit van de investering. Het spreekt voor zich dat bij dit alles ook de nodige aandacht uitgaat naar de esthetische aspecten.

verdere informatie

terug naar boven