Gratis bouwboek "Verstandig bouwen en renoveren"

  • Allerhande tips en nuttige info
  • Meer dan 300 pagina's
  • Voor bouwers en verbouwers

Kom ons bezoeken in onze showrooms, en ontvang dit handige bouwboek volledig gratis.

Meer dan 300 pagina’s informatie op maat van zowel bouwers als verbouwers. Meer dan twintig hoofdstukken die elke stap van het (ver)bouwtraject beschrijven. Antwoorden op veelgestelde vragen, uitleg over bouwtechnieken en –materialen, objectieve info, handige weetjes … én volledig gratis! Dát is het boek Verstandig Bouwen en Renoveren.

Actueel en praktisch

Hoe komt u tot een uitgekiend ontwerp van uw woning? Hoe (ver)bouwt u duurzaam en energiezuinig? Hoe plant u de verschillende stappen van een (ver)bouwproject en de tijd die ze in beslag nemen? Al deze aspecten worden behandeld in het bouw- en renovatieboek, onder andere met een handige en overzichtelijke Nieuwbouwwijzer en Renovatiewijzer.
 

Speciale aandacht voor verbouwen

In ruim twintig hoofdstukken komt het totale (ver)bouwproces aan bod. De volgorde hebben we zo veel mogelijk afgestemd op het verloop van een doorsnee (ver)bouwproject. Renovatie krijgt speciale aandacht. Elk hoofdstuk sluit af met specifieke thema’s over verbouwen.
 

Gratis naslagwerk

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Vraag dan uw gratis exemplaar in één van onze showrooms! Het complete pakket heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is gratis voor wie een kopie van zijn bouwaanvraag of -vergunning, plan of voorontwerp op naam, koopcontract van een bestaande woning of bouwgrond, of woonkredietaanvraag aan onze toonzaaladviseurs kan voorleggen (document van maximum 1 jaar oud) en ter plaatse een enquête invult.

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk