• NL
  • WIE
 

Bouwboek "Verstandig bouwen en renoveren"

Ontvang uw gratis exemplaar bij een bezoek aan onze showrooms

Verstandig Bouwen en Renoveren: het onmisbare bouw- en renovatieboek

Verstandig bouwen & renoveren
Verstandig bouwen & renoveren

Meer dan 300 pagina’s informatie op maat van zowel bouwers als verbouwers. Meer dan twintig hoofdstukken die elke stap van het (ver)bouwtraject beschrijven. Antwoorden op veelgestelde vragen, uitleg over bouwtechnieken en –materialen, objectieve info, handige weetjes… én volledig gratis! Dát is het boek Verstandig Bouwen en Renoveren.

 

Actueel en praktisch

Verstandig bouwen & renoveren
Verstandig bouwen & renoveren
Hoe kom je tot een uitgekiend ontwerp van je woning? Hoe (ver)bouw je duurzaam en energiezuinig? Hoe plan je de verschillende stappen van een (ver)bouwproject en de tijd die ze in beslag nemen? Al deze aspecten worden behandeld in het bouw- en renovatieboek, onder andere met een handige en overzichtelijke Nieuwbouwwijzer en Renovatiewijzer.

Speciale aandacht voor verbouwen

In ruim twintig hoofdstukken komt het totale (ver)bouwproces aan bod, qua volgorde zoveel mogelijk afgestemd op het verloop van een doorsnee (ver)bouwproject. Renovatie krijgt speciale aandacht. Elk hoofdstuk sluit af met specifieke thema’s over verbouwen.

Gratis naslagwerk

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Vraag dan uw gratis exemplaar in één van onze showrooms! Het complete pakket heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is gratis voor wie een kopie van zijn bouwaanvraag of -vergunning, plan of voorontwerp op naam, koopcontract van een bestaande woning of bouwgrond, of woonkredietaanvraag aan onze toonzaalbedienden kan voorleggen (document van maximum 1 jaar oud) en ter plaatse een enquête invult.
terug naar boven