• NL
  • WIE
 

Uw bezoek aan onze stand op de BIS beurs kan u tot 325 € opleveren!

Hal 1 - stand 1274

Linnaeus Gesmoord
Linnaeus Gesmoord    

Ook dit jaar is Wienerberger, aanbieder van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen, present op de BIS beurs in Flanders Expo te Gent.

Van 5 tot en met 13 oktober 2013 vindt u op de Wienerberger stand nr. 1274 in hal 1, het uitgebreide productengamma: Terca en Desimpel gevelstenen, Koramic kleidakpannen, Porotherm binnenmuurstenen en Wienerberger kleiklinkers.

U kunt er ook kennis maken met de intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. Wienerberger zal u graag een antwoord geven op al uw vragen én voor elke bouwdroom de juiste oplossing aanbieden. 

Ontvang tot 325 € korting na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Wienerberger
Wienerberger DAK: Koramic Pottelberg Tegelpan 301 zwart geglazuurd GEVEL: Terca Agora zilvergrijs Arch. Hervé Dhondt, Zevergem  

In ruil voor informatie over persoonlijke materiaalvoorkeuren, ontvangen kandidaat-(ver)bouwers die een bezoek brengen aan de Wienerberger stand een geschenkbon per productgroep: 125 euro voor Terca & Desimpel gevelstenen, 125 euro voor Koramic kleidakpannen en nog eens 75 euro voor Wienerberger kleiklinkers.

Een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS kan dus tot 325 euro terugbetaling opleveren.

Oud Hollands - Oud Volendam
Oud Hollands - Oud Volendam    
terug naar boven