• NL
  • WIE
 

Wasserstrich Special wint aan tint

De lange, slanke gevelstenen uit de Wasserstrich Special collectie van Wienerberger zijn erg in trek bij liefhebbers van architectuur. Die liefde zal extra vleugels krijgen met de introductie van drie nieuwe, ingetogen kleuren: het zachte Orientrood en de grijsnuances Sablé en Grisaille.

Ten dienste van de architectuur

Terca Wasserstrich Special Sablé
Terca Wasserstrich Special Sablé
De nieuwe kleuren staan 100% ten dienste van de architectuur en injecteren die met een comfortabele, stijlvolle tijdloosheid. Het zachte Orientrood met zijn aards karakter getuigt van warmte en temperament. De lichte en luchtige varianten van grijs Sablé en Grisaille voegen zich gezwind naar andere kleuren, vinden daardoor overal een plek en verzachten het totaalbeeld van een gebouw.

Ruwe elegantie

De drie nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in langformaat (Orientrood ± 495x100x38, Grisaille ± 535x105x40 en Sablé ± 510x100x40 mm) en delen met de rest van de collectie een ruwe elegantie. Want de lange, slanke stenen uit de Terca Wasserstrich Special collectie hebben een ruw kantje. De verweerde, licht geschaafde look wordt bekomen door een slimme mix van natuurlijke klei en water tijdens een uniek productieproces. De klei wordt in een mal geperst, gewalst, en daarna ontkist volgens de Wasserstrich-methode.
 
Op de matte, onbezande steen krijgen allerlei kleurschakeringen vrij spel. Sommige stenen dragen bovendien een engobe: een extra kleilaagje dat de nuances van de steen nog meer in de verf zet. Liefhebbers weten waarom.
terug naar boven

TERCA Gevelstenen
Kies of zoek uw gevelsteen op naam:

Producten Zoekmachine Terca gevelstenen