• Eenvoudige en snelle plaatsing
  • Éen productdikte voor alle platdaktoepassingen
  • Veilig en gezond
  • Duurzaam en 100% circulair

Leadax Roov: dé witte platdakbedekking met makkelijke en snelle plaatsing

Wit is het nieuwe groen

Met Leadax Roov kies je voor een snelle en eenvoudig te plaatsen platdakbedekking. De rollen hebben een breedte van 1 m. Ze wegen niet veel, zijn makkelijk hanteerbaar en kunnen meteen na het uitrollen geplaatst worden. Naadverbindingen en detailleringen zijn eenvoudig te maken, en tijdens het plaatsen is corrigeren mogelijk.

Extra handig: er is maar één productdikte (1,5 mm) voor alle types daken: groendaken, daken met zonnepanelen, enz. Je hoeft dus maar één product op voorraad te hebben.

Nog meer voordelen: Leadax Roov is veilig en gezond. Tijdens de plaatsing is er geen vuur of hitte nodig. Bij een volledige verkleving van Leadax Roov wordt gebruikgemaakt van een watergedragen lijm.

Leadax Roov is duurzaam en 100% circulair. Het wordt gemaakt van PVB-folie: een reststroom uit veiligheidsglas waarvan er jaarlijks maar liefst 1,5 miljard kilo beschikbaar is in Europa. Door dit te gebruiken als belangrijkste grondstof voor Leadax Roov, dragen we bij aan het verantwoord verwerken van deze afvalberg en creëren we een circulaire oplossing voor platdakbedekking. Leadax Roov is uitstekend recycleerbaar en heeft een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk dan vergelijkbare oplossingen voor platte daken.

Geen regenwaterverkleuring: het afgespoelde regenwater is helder en meteen inzetbaar voor huishoudelijk gebruik. De witte kleur van de dakbedekking reflecteert de zonnestralen en zorgt voor een koeler binnenklimaat en een hoger rendement van zonnepanelen.

Kortom, wit is het nieuwe groen.

 

Meer info? Download de brochure.

Bekijk de introductievideo

Produits

Notre gamme de matériaux de construction et des solutions renferme assurément le produit approprié pour votre réalisation. Utilisez un de nos moteurs de recherche afin de trouver votre produit de construction préféré.

Téléchargements

A la recherche d'une brochure spécifique, un fiche technique ou des conseils concernant notre produits?

Centre de documentation

Showrooms

Visitez un de nos showrooms, découvrez nos matériaux de construction et emmenez un échantillon gratuit de votre produit préféré. Ainsi, participez à notre tombola et tentez de remporter un bon de réduction de 600 €.

Offres d'emploi

Voulez-vous aussi faire partie de notre famille WAW ? Découvrez nos offres d'emploi ci-dessous.