Eco-Brick concept
Referentie met Eco-Brick

Tand en groef: stootvoegen zonder het gebruik van mortel

  • Verticaal voegen zonder mortel
  • Snellere plaatsing
  • Minder mortel nodig

Horizontale voegen of lintvoegen van deze binnenmuurstenen worden nog op traditionele wijze met mortel uitgevoerd, de verticale voegen of stootvoegen zijn met tand en groef-verbindingen.

Binnenmuurstenen met tand en groef

Ten opzichte van het klassieke metselen verandert er bij de horizontale voegen of lintvoegen niets. Die worden nog altijd met traditionele mortel uitgevoerd. Het verschil zit hem in de verticale voegen. Hiervoor hebt u geen mortel meer nodig, want er zijn profileringen voorzien op de kopse zijde van de bakstenen (“tand en groef”). De snelbouwstenen haken in elkaar.

Opmerking: door het wegvallen van de verticale voeg (12 mm) hebben deze binnenmuurstenen een modulaire lengte van 300 mm.

Opleidingen

Voor de vakman en -vrouw: leer de meest recente technieken en nieuwste ontwikkelingen.

Nog meer info?

Extra documenten, folders en brochures kunt u als particulier of professional downloaden en gratis laten bezorgen per post.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.