Opleidingen

Maak kennis met onze opleidingen voor aannemers, dakdekkers, architecten... In onze opleidingen brengen we u op de hoogte van de vernieuwingen binnen de bouwsector en leren we u werken met de bouwoplossingen van wienerberger. 

Opleiding wienerberger Leadax Roov voor dakdekkers

Zorg dat uw klanten straks bij u terechtkunnen voor de innovatieve platdakbedekking Leadax Roov. Volg onze gratis opleiding en word een Leadax Roov gecertificeerd dakdekker.

Nieuw
Opleiding Wevolt Energiedaken

Wilt u zich onderscheiden in de markt en uw klanten straks ook een esthetische, dakgeïntegreerde solar-oplossing van Wevolt aanbieden?  Volg onze gratis opleiding en word een Wevolt gecertificeerd installateur.

Nieuw
Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf met wienerberger materialen.

Opleidingen op maat

Naast onze standaard opleidingen zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze organiseren we dan op basis van uw nood. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Opleiding Verlijmen

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

Opleiding Dryfix

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf met Wienerberger materialen.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.