Binnenmuurstenen verlijmen
Training Londerzeel

Opleiding gevelstenen en binnenmuurstenen verlijmen

Voorlopig zijn er geen opleidingen voor het verlijmen van gevelstenen en binnemuurstenen meer gepland. Om uw bouwwerken goed te laten starten, kunt u een gratis werfopstart aanvragen.
 

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

De opleiding

In deze opleiding voor aannemers, vakmensen of particulieren wordt zowel op theoretisch als op praktisch vlak dieper ingegaan op de diverse technieken voor het optrekken van een gevel of binnenmuur met dunne voegen. Hierbij wordt er ruim aandacht geschonken aan het verlijmen van gevelstenen en binnnenmuurstenen (PLS), dunmetselen en klassiek vermetselen van gevelstenen waarbij een metselwerk wordt verkregen met dunne voegen (Iluzo).
 
Dit is een FVB-erkende bouwopleiding.
 

Samenvatting

 • Theoretisch gedeelte over verlijmen
 • Praktische oefeningen
 • Diverse technieken
              - Verlijmen binnenmuurstenen (PLS)
              - Dunmetselen van gevelstenen
              - Verlijmen van gevelstenen
              - Dunne voegen (Iluzo)
   

Denk ook tijdens de opleiding aan uw persoonlijke beschermingsmiddelen!

Schrijf u hier in voor de opleiding verlijmen van binnenmuurstenen en gevelstenen.

Deelname is gratis.

Wegens de verstrengende coronamaatregelen zijn er voorlopig geen opleidingen meer. Houd zeker deze pagina in de gaten voor nieuwe data. 

Londerzeel

Democenter Showroom Londerzeel

A12 - Koning Leopoldlaan 1
2870 Breendonk

Gerelateerde opleidingen en infosessies

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf met wienerberger materialen.

Opleidingen op maat

Echt vakmanschap maakt het verschil op een bouwwerf. We vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onze kennis te delen met u, de bouwprofessional. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons standaard aanbod? Contacteer ons dan om te zien of we een opleiding op maat kunnen organiseren.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.