Couple and child at the paver park of showroom Londerzeel

Showroom Londerzeel

Een bezoek aan onze showroom in Londerzeel loont echt de moeite. U maakt er kennis met onze keramische gevelstenen, dakpannen, snelbouwstenen en klinkers. Onze ervaren showroom adviseurs staan klaar om u te begeleiden.

Openingsuren

Maandag, dinsdag en donderdag:

Doorlopend van 9 tot 18 uur

Woensdag en vrijdag:

Doorlopend van 9 tot 19 uur

Zaterdag:

Enkel op afspraak

Zon- en feestdagen:

Gesloten

Jaarlijks zomerverlof: De showroom in Londerzeel is gesloten van 6 t.e.m. 19 juli. U kunt tijdens deze periode wel nog steeds terecht in onze showroom in Kortrijk. 

 

Naar aanleiding van de aangepaste maatregelen van de Federale Overheid mogen we terug onze deuren openen. 

Vanaf maandag 11 mei zijn onze showrooms tijdens de week opnieuw open, uiteraard met de noodzakelijke maatregelen om het bezoek op een veilige manier te laten doorgaan. 

Naast het vrije bezoek kan u ook op maandag en vrijdag een afspraak maken. U kan hiervoor een aanvraagformulier invullen op onze website. 
 
OPGELET: Op zaterdag is er enkel bezoek mogelijk op afspraak. Dit om grote drukte en wachttijden te vermijden alsook om uw en onze veiligheid te garanderen. 

Bedankt om onze COVID-19 maatregelen te respecteren.

 

Child on Ipad in showroom Londerzeel

Nu ook mogelijk op afspraak

Afspraak mogelijk op maandag of vrijdag. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op.

Fysiek bezoek

Bezoek onze showroom op het volgende adres:

A12- Koning Leopoldlaan 1
2870 Breendonk
+32 (0)52 31 10 10

Virtueel bezoek

Bezoek onze showroom in Londerzeel vanop je stoel thuis! Wandel rond in de 360° digitale omgeving en bekijk ons aanbod. Zo ontdekt u dat een "echt" bezoek aan onze showroom zeker de moeite loont.

Blijf op de hoogte

Registreer u voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies. We informeren u ook over de heropening van onze showrooms.