Bezoek de Wienerberger showrooms en krijg tot 325 euro terug bij aankoop van keramische bouwmaterialen

Koester je bouw- of renovatieplannen? Neem dan in de periode van maandag 22 februari tot en met zaterdag 17 april 2021 zeker een kijkje in een van de Wienerberger showrooms (enkel op afspraak). Daar ontdek je niet alleen een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers, maar krijg je bij aankoop bovendien een interessante cashback tot 325 euro.

Opgelet: enkel op afspraak

Een stevige korting voor een duurzame keuze

Als je tussen 22/02 en 17/04 een van de Wienerberger showrooms bezoekt en daarna binnen het jaar keramische materialen of oplossingen uit dat aanbod koopt, kan je dat tot 325 euro voordeel opleveren.

Meer bepaald is er een cashback van maar liefst 125 euro op kleidakpannen van Koramic, van nog eens 125 euro op gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca, en van extra 75 euro bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

Meer info en voorwaarden onderaan deze pagina.

Een uniek showroomconcept

Je bezoek zal ook op andere manieren renderen, want de showrooms van Wienerberger vormen een uniek concept in de bouwwereld.

 • Je vindt gegarandeerd wat bij je past. Je kan immers kiezen uit meer dan 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers.
 • Je krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen, leert de nieuwste innovaties kennen en kan je licht opsteken in de renovatiecorner.
 • In de stalenafdeling kan je de producten die je bevallen meenemen om ze thuis nog eens in alle rust te beoordelen.
 • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie, niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere belangrijke bouwthema’s.

Vanaf wanneer?

De geschenkbonactie loopt vanaf 22 februari tot en met 17 april 2021

Open van maandag t.e.m. zaterdag op afspraak.

Zon- en feestdagen: Gesloten

 

 
 

Opgelet: enkel op afspraak

Waar moet je zijn?

Afspraak in onze Wienerberger showroom in Kortrijk of in Londerzeel, voor een boost van uw conditie én van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet!

Showroom Kortrijk

Maak uw afspraak voor onze showroom in Kortrijk.

Showroom Londerzeel

Maak uw afspraak voor onze showroom in Londerzeel.

Child on Ipad in showroom Londerzeel

Showroombezoek enkel mogelijk op afspraak

Wilt u graag een van onze showrooms komen bezoeken? Dan bent u zeker welkom! Gelieve hieronder een afspraak te maken.

Ontdek de nieuwste collecties

Uiteraard vind je in de showrooms ook de allernieuwste collecties.

Nieuw in het gamma van Terca gevelstenen

Collectie Avolto in Eco-brick formaat

Deze authentieke gevelsteencollectie toont allure en creëert een zekere diepte in de architectuur. Ze vindt schoonheid in de charme van ruwe en verouderde afwerkingen. Exclusief in het smallere Eco-brick formaat aangeboden. 

Collectie Nubilum in het Eco-brick formaat

De neutrale, natuurlijke kleuren van de Nubilum collectie zorgen ervoor dat deze collectie past bij een breed scala aan huizen en levensstijlen. Exclusief in het smallere Eco-brick formaat aangeboden.

Nieuw in het gamma van Koramic dakpannen

Tegelpan Elfino - Fijn als een lei, makkelijk als een tegelpan

De nieuwe tegelpan Elfino van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een keramische dakpan. Dankzij haar fijne en hedendaagse vormgeving leent ze zich perfect voor nieuwbouw én voor renovatie. 

Stormpan Vario 18

Een andere topper is de Stormpan Vario 18, een innovatieve ontwikkeling gebaseerd op de klassieke Stormpan. Uniek is de speling die deze kleidakpan biedt bij plaatsing, wat zowel voor nieuwbouw als voor renovatie een enorm voordeel betekent.

Nieuw in het gamma van Wienerberger kleiklinkers

Argiterra: verweerde look en subtiele kleurnuances

De jongste telg in onze kleiklinkerfamilie is de Argiterra kleiklinkercollectie. Argiterra kleiklinkers zijn geproduceerd met de wasserstrich methode, en zijn uitermate geschikt voor opritten, terrassen, tuinpaden etc. 

Passaqua kleiklinker

Een laatste tip: ga zeker de Passaqua kleiklinker eens bekijken. Die zorgt ervoor dat het regenwater lokaal in de bodem kan infiltreren en voorkomt zo wateroverlast en algenvorming. De vier beschikbare kleuren, het duurzame karakter en de sterke technische eigenschappen maken van deze waterpasserende kleiklinker een vaste waarde op je oprit of terras.

Voorwaarden:

 • de bestelling en de levering van Koramic kleipannen, Terca gevelstenen en/of Wienerberger kleiklinkers is gebeurd NA de datum van opmaak van deze geschenkbon, en binnen het jaar dat er op volgt.
 • de hoeveelheid kleipannen dient minstens 80m², gevelstenen/steenstrippen minstens 80m², en kleiklinkers minstens 65m², van eerste keus te zijn (geen loten), en aangekocht bij een handelaar naar keuze, gevestigd in België.
 • de cashback opvragen binnen het jaar na datum van het toonzaalbezoek ter betaling aangeboden aan de NV Wienerberger.
 • de cashback is bedoeld voor natuurlijke personen voor hun eigen particuliere woning en is niet overdraagbaar aan andere personen, zelfs indien dit hun leverancier betreft. Personen die beroepsmatig woningen bouwen en/of renoveren om ze daarna te verkopen, worden uitdrukkelijk uitgesloten van deze actie
 • het aanbod is beperkt tot één woning per toonzaalbezoeker.
 • het werfadres mag doorgegeven worden door Wienerberger NV als referentie, al dan niet met fotomateriaal.
 • het adres waar de kleipannen, gevelstenen en/of kleiklinkers zullen verwerkt worden, moet gelegen zijn in België.
 • Wienerberger kan de door u verstrekte persoonsgegevens gebruiken om u informatie en promotionele aanbiedingen te bezorgen. Of om u door haar toonzaalpartners dergelijke informatie en aanbiedingen te laten bezorgen. Voor aanvullende informatie verwijzen we u naar het privacy statement

Hoe kunt u deze geschenkbon laten uitbetalen?

 1. U stuurt een kopie van de factuur van de dakdekker/aannemer, handelaar of bouwpromotor, waarop het type Koramic kleipannen, Terca gevelstenen en steenstrippen en/of Wienerberger kleiklinkers, de geleverde hoeveelheid en de datum van levering duidelijk zijn aangegeven, samen met een kopie van de ontvangen email en vermelding van uw bankrekeningnummer terug naar:

  o    Via e-mail: info@wienerberger.be met als onderwerp geschenkbon.
  o    Per post:
  Wienerberger nv
  T.a.v. Dienst Marketing
  Kapel ter Bede 121
  8500 Kortrijk

 2. Kort daarop zal Wienerberger een overschrijving op uw persoonlijke bankrekening uitvoeren, onder voorbehoud dat voldaan is aan de voorwaarden hierboven vermeld. Andere uitbetalingsmodaliteiten zijn niet voorzien.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.