Architect
Opmeten afstand
Architect die telefoneert

Tools & opleidingen

Kennis is goud waard. En na bijna 2 eeuwen ervaring mogen we met zekerheid beloven dat we veel van die kennis met u kunnen delen tijdens onze opleidingen. Daarnaast ontwikkelden we nog een reeks online rekentools om u snel en nauwkeurig vooruit te helpen. Alles wat u nodig hebt als dakdekker, tuinaannemer, aannemer, architect ...

Ontdek onze tools, opleidingen en infosessies op basis van uw eigen profiel

Ook voor de particulier hebben we handige tools ontwikkeld. 

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de architect, van toepassing zijn.

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de aannemer, van toepassing zijn.

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de dakdekker, van toepassing zijn

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de tuinaannemer, van toepassing zijn.

Online tools

Referentieapp

Nieuwe app

U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar Wienerberger realisaties.

Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met Wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve Wienerberger producten.

Nieuw

Opleidingen en infosessies

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

Wienerberger werkt enkel met opgeleide Façabrick installateurs en organiseert daarom gratis opleidingen om u als vakman te laten kennismaken met het systeem. Na het volgen van deze opleiding ontvangt u een certificaat van opgeleide installateur. 

De 8 opleidingen van Wienerberger, in samenwerking met VDAB, worden op regelmatige tijdstippen georganiseerd. Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere opleidingen die op aanvraag kunnen worden ingepland.

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf als u Porotherm Dryfix of Porotherm Lijm-Systeem gebruikt.

Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Naast het standaard aanbod zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze kunnen dan à la carte voor u georganiseerd worden.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen, gelieve contact op te nemen: