Architect
Opmeten afstand
Architect die telefoneert

Tools & opleidingen

Kennis is goud waard. En na bijna 2 eeuwen ervaring mogen we met zekerheid beloven dat we veel van die kennis met u kunnen delen tijdens onze opleidingen. Daarnaast ontwikkelden we nog een reeks online rekentools om u snel en nauwkeurig vooruit te helpen. Alles wat u nodig hebt als dakdekker, tuinaannemer, aannemer, architect ...

Ontdek onze tools, opleidingen en infosessies op basis van uw eigen profiel

Ook voor de particulier hebben we handige tools ontwikkeld. 

Architect

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de architect, van toepassing zijn.

Aannemer

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de aannemer, van toepassing zijn.

Dakdekker

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de dakdekker, van toepassing zijn

Tuinaannemer

Op deze pagina hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van alle opleidingen, infosessies en tools die specifiek voor u, de tuinaannemer, van toepassing zijn.

Online tools

Referentieapp

Vind realisaties in uw buurt

U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar wienerberger realisaties.

Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve wienerberger producten.

Opleidingen en infosessies

Opleiding Wevolt Energiedaken

Wilt u zich onderscheiden in de markt en uw klanten straks ook een esthetische, dakgeïntegreerde solar-oplossing van Wevolt aanbieden?  Volg onze gratis opleiding en word een Wevolt gecertificeerd installateur.

Nieuw
Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf als u wienerberger materialen gebruikt.

Opleidingen op maat

Naast onze standaard opleidingen zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze organiseren we dan op basis van uw nood. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.