Ontdek stijlen

  • Inspirerende bouwstijlen
  • Meer dan kleuren en vormen
  • Volg uw persoonlijke smaak
  • Voor elke stijl een oplossing
  • Ontdek passende producten

U broedt op bouw- of renovatieplannen en bent op zoek naar inspiratie? Grasduin dan door onze bouwstijlen en ontdek welke stijl het best bij u past. Laat u leiden naar de perfecte combinatie van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers!

Hip & Trendy

Scherpe lijnen, unieke vormen en monolithische gehelen typeren deze bouwstijl. Ook vernieuwende bouwtechnieken worden hier vaak toegepast.

Cottage

Door alternatieve kleuren te combineren en te spelen met vormen en texturen, maakt u van een eerder klassieke bouwstijl, toch helemaal uw unieke en tijdloze stijl!

Modern & Tijdloos

Altijd modieus

Als u kiest voor de moderne en tijdloze bouwstijl, dan kiest u voor een stijl die altijd modieus zal zijn.

Referentieapp

Nieuwe app

U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar Wienerberger realisaties.

Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met Wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve Wienerberger producten.

Nieuw

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.