Freiflächen, Platzgestaltung, Aquata, Pflasterklinker, wasserdurchlässig, versickerungsfähig, Läuferverband, Landschaftsgestaltung, Naturschutzgebiet, Belgien, Het Maldegemveld, Tuinaanneming Trenson, Adegem

Vind particuliere projecten met kleiklinkers

Kleiklinkers, een plezier in elke tuin

Zeg niet zomaar klinker tegen een kleiklinker... Kleiklinkers bestaan in diverse kleurschakeringen, formaten en texturen. Door hun vormgeving en esthetiek kan je aan jouw project een persoonlijke uitstraling geven. Die creatieve vrijheid maakt van kleiklinkers, in combinatie met hun uitstekende technische prestaties en het beperkte onderhoud, een ideale bondgenoot voor het terras, de oprit of de tuinpaadjes.  

Bent u benieuwd hoe een bouwproject met uw favoriete kleiklinkers eruitziet? Of misschien twijfelt u nog tussen een paar klinkers. Via de zoekmodule hieronder vindt u voorbeelden van referentieprojecten.

  0Resultaten

  Gratis kleiklinkergids

  Ontdek alle voordelen van klinkers, aangevuld met inspirerende projecten, in onze Klinkergids.

  Klinkers bestaan in diverse kleurschakeringen, formaten en texturen. Door hun vormgeving en esthetiek kan je aan jouw project een persoonlijke uitstraling geven. Die creatieve vrijheid maakt van kleiklinkers, in combinatie met hun uitstekende technische prestaties en het beperkte onderhoud, een ideale bondgenoot voor het terras, de oprit of de tuinpaadjes. 

  Ontdek alle voordelen van klinkers, aangevuld met inspirerende projecten, in onze Klinkergids. Vraag hem nu aan! 

  Referentieapp

  Huizenspotten

  U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar Wienerberger realisaties.

  Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met Wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve Wienerberger producten.

  Visualisatietool

  Benieuwd hoe uw gevel, dak of verharding er zou uitzien?

  Maak eindeloze combinaties van gevel-, kleiklinker- en daktexturen op de verschillende modelwoningen in onze visualisatietool tot het resultaat volledig aan uw wensen voldoet.

  Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

  Kijk. Droom. Kies.

  Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

  U kan ons vinden:

  Londerzeel 

  A12 - Koning Leopoldaan 1
  2870 Breendonk

  Kortrijk 

  Kapel ter Bede 88
  8500 Kortrijk

  Producten

  Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

  Downloads

  Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

  Documentatiecenter

  Showrooms

  Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

  Jobs / vacatures

  Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.