Wevolt X-Tile
© Architect Van Manen en fotograaf Jaro van Meerten
Wevolt X-Roof
  • Duurzame dakoplossing
  • Lange levensduur
  • Maximaal rendement
  • Eenvoudige installatie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Strakke uitstraling

Wevolt zonnepanelen, slim investeren in duurzame energie

Zonne-energie is een voor de hand liggende keuze voor iedereen die streeft naar duurzaam bouwen en bewust wonen. Wanneer u kiest voor Wevolt zonnepanelen, kiest u niet alleen voor een duurzame, maar ook voor een esthetische oplossing. Want een Wevolt Energiedak combineert de voordelen van hernieuwbare energie met een strakke uitstraling.  

Bewust ontwerpen, bouwen en wonen

Een Wevolt Energiedak is een bewuste keuze voor zowel architecten, bouwondernemers, installateurs als opdrachtgevers. Of u nu op zoek bent naar een esthetisch ontwerp, een duurzame oplossing, een eenvoudige installatie of een lager energieverbruik? Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten voldoen Wevolt zonnepanelen aan uw wens. 

Slimme investering

Met het oog op de huidige energie-uitdagingen zijn duurzame energieoplossingen van cruciaal belang en worden ze steeds vaker verplicht. Om te voldoen aan de BEN-eisen (Bijna Energie Neutraal), is zonne-energie een verstandige en strategische keuze. Het gebruik van zonnepanelen minimaliseert niet alleen de impact op ons klimaat, het biedt ook voordelen op financieel vlak.  Zonne-energie vermindert uw energieverbruik, zodat u bespaart op uw energiekosten en in aanmerking komt voor een gunstiger energielabel. 

Onze twee oplossingen

Wienerberger heeft grote ambities om te bouwen aan een duurzame toekomst. We blijven voortdurend investeren in nieuwe ontwikkelingen en producten en  zijn sterk overtuigd van de positieve bijdrage van zonne-energie aan een duurzame leefomgeving. Onder de naam Wevolt Energiedak bieden we twee esthetische zonne-energieoplossingen

Wevolt X-Roof zonnepanelen: een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak

Een innovatief glas-glas zonnedaksysteem met een maximaal rendement, dat het volledige dakoppervlak benut en de traditionele dakpannen vervangt.

Lees meer

Wevolt X-Tile zonnepanelen: naadloos in te passen tussen Koramic Actua 10 keramische dakpannen

Een duurzaam glas-glas zonnedaksysteem met een strakke uitstraling, dat moeiteloos geïntegreerd wordt in onze Actua 10 dakpannen.

Lees meer

  

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen over de Wevolt Energiedak-oplossingen. De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u op onze adviespagina.

Wevolt X-Roof

Vragen over Wevolt?

Wij helpen u graag met uw project!

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.