Reference photo private landscaping in Brakel

Inspiratie & advies

U wilt graag een oprit of terras aanleggen en u weet nog niet goed welke kleiklinkers te gebruiken? Of misschien plant u een groter project met klinkers? Hier vindt u alles wat u nodig hebt om de perfecte keramische klinker te vinden.

  0Resultaten

  Keuzeadviezen

  FAQ's voor pro's

  Gratis kleiklinkergids

  Ontdek alle voordelen van klinkers, aangevuld met inspirerende projecten, in onze Klinkergids.

  Klinkers bestaan in diverse kleurschakeringen, formaten en texturen. Door hun vormgeving en esthetiek kan je aan jouw project een persoonlijke uitstraling geven. Die creatieve vrijheid maakt van kleiklinkers, in combinatie met hun uitstekende technische prestaties en het beperkte onderhoud, een ideale bondgenoot voor het terras, de oprit of de tuinpaadjes. 

  Ontdek alle voordelen van klinkers, aangevuld met inspirerende projecten, in onze Klinkergids. Vraag hem nu aan! 

  Kleiklinkers: meer dan alleen bestrating

  Eeuwenoud, springlevend

  Net als andere traditionele, natuurlijke materialen zijn kleiklinkers helemaal terug van nooit echt weggeweest. Zo worden ze  tegenwoordig niet alleen ingezet voor bestrating, maar ook meer  en meer voor speciale detailleringen zoals trappen of een vijverrand in de tuin. Dat ze eenvoudig te plaatsen zijn, en zich perfect  aanpassen aan elke context, draagt bij aan hun populariteit. 

  Stapstenen naar meer waterpret

  Zonder water is er geen leven mogelijk.

  Geen wonder dat wonen aan het water in de lift zit. Omgekeerd halen steeds meer bouwheren het water naar hun woning in de vorm van een waterpartij, zwemvijver of zwembad. Voor een comfortabele, veilige en duurzame randafwerking en een tevreden klant vormen kleiklinkers dan de meest aangewezen oplossing.

  8 tips om uw tuin extra gezellig te maken

  Geniet winter en zomer van uw mooie tuin.

  Als het zomer is, wilt u toch gewoon tijd in uw tuin spenderen. En zelfs in de winter kunt u nog van uw tuin genieten. U zet dan gewoon enkele terrasverwarmers buiten et voilà! Heeft u net eens naar uw tuin gekeken en beseft u dat er nog wat werk aan is? Wij geven u graag wat tips om uw tuin zo in te richten dat uw buur jaloers zal worden.  

  Visualisatietool

  Benieuwd hoe uw woning er zou uitzien?

  Maak eindeloze combinaties van gevel-, kleiklinker- en daktexturen op de verschillende modelwoningen in onze visualisatietool tot het resultaat volledig aan uw wensen voldoet.

  Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

  Kijk. Droom. Kies.

  Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

  U kan ons vinden:

  Londerzeel 

  A12 - Koning Leopoldaan 1
  2870 Breendonk

  Kortrijk 

  Kapel ter Bede 88
  8500 Kortrijk

  Producten

  Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

  Downloads

  Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

  Documentatiecenter

  Showrooms

  Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

  Jobs / vacatures

  Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.