Renovatie

Plannen om te renoveren? Een woning renoveren is altijd een spannende onderneming. Om u zo goed mogelijk te helpen, verzamelen we in dit dossier heel wat advies en nuttige informatie voor uw renovatieproject.

Renovaties

Renovatieprojecten

Ontdek hoe onze bouwmateriaal oplossingen bijdragen aan het renoveren van een woning. Van appartement tot woning, voor iedereen wat wils en dat in alle kleuren en formaten.

Recente artikels

Meer artikels

Onze geveloplossingen

De techniek van het voormetselen van gevelstenen combineert de voordelen van de traditionele spouwmuur met de kwaliteiten van een gevelsteen. 

Een gevelbekleding met kleidakpannen combineert de voordelen van een lichte gevelbekleding met de gekende plaatsingstechniek van kleidakpannen, een budgetvriendelijke keuze. 

Façabrick combineert de voordelen van een gevelbekleding met de stootvastheid van gevelstenen. Funderingswerken zijn niet vereist. 

Uw dak renoveren? Ontdek onze kleidakpannen.

Reference photo renovation single family in Zeebrugge

Uw bouwproject met ons delen?

U hebt recent gebouwd of gerenoveerd. Of u bent nog volop bezig? Sowieso zijn wij altijd geïnteresseerd in de projecten van onze klanten.
Niet enkel zijn we benieuwd naar wat u doet met onze producten, maar we leren ook altijd bij dankzij uw bouwprojecten. Zo kunnen we werken aan een nog betere dienstverlening en bouwproducten.