Renovatie

Plannen om te renoveren? Een woning renoveren is altijd een spannende onderneming. Om u zo goed mogelijk te helpen, verzamelen we in dit dossier heel wat advies en nuttige informatie voor uw renovatieproject.

Renovatieverhalen

Inspirerende renovatieprojecten

Ontdek hoe onze bouwmateriaal oplossingen bijdragen aan het renoveren van een woning. Van appartement tot woning, voor iedereen wat wils en dat in alle kleuren en formaten.

Meer inspiratie

Geslaagde renovaties

Dankzij onze meer dan 200 jaar ervaring zijn onze keramische producten zeer geschikt voor renovatiewerken. Of het nu over de restauratie van een historisch gebouw gaat of over de renovatie van een gezellige gezinswoning, wij leveren de meest geschikte keramische bouwmaterialen voor een geslaagd project. 

Recente artikels

Meer artikels

Onze geveloplossingen

Gevelstenen

De techniek van het voormetselen van gevelstenen combineert de voordelen van de traditionele spouwmuur met de kwaliteiten van een gevelsteen. 

Kleikdakpannen

Een gevelbekleding met kleidakpannen combineert de voordelen van een lichte gevelbekleding met de gekende plaatsingstechniek van kleidakpannen, een budgetvriendelijke keuze. 

Steenstrips

Steenstrips zijn dunnere versies van onze Terca gevelstenen. Dit geeft een pak nieuwe mogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties!

Uw dak renoveren? Ontdek onze kleidakpannen.

Renovatietips in de renovatiegids

Wil u graag nog meer weten over renovatie? Ontdek dan onze renovatiegids.

Gewoon renoveren of liever BENOveren?

Ontdek hier alles over BENOveren.

Reference photo renovation single family in Zeebrugge

Uw bouwproject met ons delen?

U hebt recent gebouwd of gerenoveerd. Of u bent nog volop bezig? Sowieso zijn wij altijd geïnteresseerd in de projecten van onze klanten.
Niet enkel zijn we benieuwd naar wat u doet met onze producten, maar we leren ook altijd bij dankzij uw bouwprojecten. Zo kunnen we werken aan een nog betere dienstverlening en bouwproducten.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.